Chat med os
x

UDSKIFTNING AF SIDERUDE

 

Har du brug for en ny siderude, kan du kontaktes os online eller via telefon. Vi ved hvor vigtigt det er for dig, at få skiftet din siderude hurtigst muligt. Uanset din bils model og årgang, kan vi hjælp dig. Vi har adgang til alle typer ruder, og kan hjælpe dig inden for ganske få dage.

Skulle der være ventetid på din nye siderude eller har du akut brug for at få afskærmet åbningen, tilbyder vi at montere et HelpKit i din bil. Dette er et stykke lexan, som holder vind og vand ude. Prisen for dette er 380 kr. Når vi foretager siderudeskift for dig, rengøre vi altid bilen for glasskår både inde i bilen mens også, hvis der måtte ligge glasskår i dørsiden.

Uanset om du selv skal betale eller du har glasforsikring, som dækker omkostningerne til en ny siderude, kan vi hjælpe dig med udskiftning af siderude. Vi samarbejder nemlig med alle danske forsikringsselskaber.

 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND AFDELING

Indtast postnummer og find nærmeste afdeling

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere