70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.

Stenslagsreparation

 

Det kan du selv gøre:

Det er vigtigt, at stenslaget ikke er fyldt af skidt, når vi skal reparere det. Derfor beder vi dig om at sætte et rudeplster på stensalget. Har du ikke et rudeplaster, kan du til nøds sætte almindelig tape over. Plastret/tapen sikrer, at der ikke kommer vand, fugt eller skidt ned i stenslaget. Dette er vigtigt, da det besværliggører reparationen, når stenslaget er beskidt. Når du har dækket stenslaget, bør du ringe til os eller booke en tid online.   

Bestil online  
 

En stenslagsreparation er en nødløsning

Reparation af et stenslag er en "nødløsning" og foretages for at undgå, at ruden sidenhen revner. Ganske få gange sker det desværre, at ruden revner under reparationen. Ruderne hvorved dette sker, ville oftest være revnet alligevel ved anden påvirkning - eksempelvis ved kørsel over en kantsten. Dette er risikoen ved reparationen, og denne kan vi desværre ikke sikre mod. Derudover vil man altid kunne se, at der har været et stenslag. Et repareret stenslag ses efter reparationen som en lille mat plet, som opstår der hvor selve stenen har ramt. Den matte plet skyldes, at den lim (resin), der anvendes ved stenslag ikke er 100 % gennemsigtig.
 

Sikkerhedsrisiko

Da et stenslag ofte udvikler sig til en revne, er det vigtigt hurtigt at få repareret det. Dette er først og fremmest fordi en revnet forrude er ensbetydende med en ny forrude. Når frontruden revner, mindskes bilens strukturelle styrke med op til 30%, hvilket betyder, at ruden udgør en sikkerhedsrisiko for både føreren og bilens øvrige passagerer.


Reparation af stenslag

Hos Dansk Bilglas tager en stenslagsreparation ca 20 minutter. Vores dygtige montører har alle stor erfaring med at reparere stenslag. Kombineret med specialværktøj sikrer vi altid en professionel reparation uanset om den foretages på vores specialværksted eller på din adresse. Reparationen foregår ved, at vi renser stenslaget, for derefter at skabe et vakuum hvorefter vores speciallim, resin, påføres i stenslaget. Herefter får resinen lov til at hærde under UV-lys indtil stenslaget er færdigrepareret.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at en stenslagsreparation kun er en reparation, hvilket betyder, at det ikke er muligt at genskabe rudens oprindelige struktur. Der er derfor altid en risiko for, at stenslaget i større eller mindre grad kan ses, også efter reparationen. Dette sker, da reparationens vigtigste formål er at sikre din sikkerhed.

Stenslagene der ses nedenfor kan alle repareres, men kun hvis de er mindre end en 2-krone.
 
 

 

Ny forrude

Vores montører vurderer altid skader individuelt, og vi forsøger altid at reparere et stenslag, hvis vi er i tvivl om der kræves en ny frontrude. Dermed forsøger vi altid at minimere omkostningerne for dig som kunde. I de tilfælde hvor der ikke er tvivl om, at ruden ikke kan repareres, vil vi dog udskifte ruden indenfor få dage. Du kan læse mere om hvornår en rude kan repareres her:
Beskadiget forrude


Gratis reparation

Mange forsikringsselskaber har gratis stenslagsreparation uden bonustab. Vi anbefaler dig derfor at tage kontakt til dit forsikringsselskab eller søge information hos Dansk Bilglas inden du får repareret dit stenslag.
 

Kontakt os

Book tid online eller kontakt vores kundekontaktcenter på 7011 5555 for hjælp. Vi tager telefonen og besvarer mails mandag-torsdag 7:45-18:00 og fredag 7:45-16:00.
Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du osHovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S