Chat med os
x

VI REPARERER STENSLAG OG SKIFTER RUDER PÅ DIN ADRESSE

 

 

HVAD ER MOBILSERVICE?

Mobilservice betyder, at en montør kommer ud på en adresse efter dit valg. Det kan eksempelvis være din privatadresse, arbejdsadresse eller hvor du ellers opholder dig til hverdag i tidsrummet 8-16.

Der er mulighed for mobilservice på fastland og alle brofaste øer.

Du kan se et udpluk af de byer vi dækker her!

 

HVAD KOSTER DET?

Vi opkræver et gebyr på 350 kr. ved rudeskift og 250 kr. ved stenslag. Er der tale om en forsikringssag er gebyret oftest dækket.

FIND DIT FORSIKRINGSSELSKAB

HVILKE OPGAVER KAN LAVES MOBILT?

Du kan både få repareret stenslag og udskiftet ruder på din ønskede adresse. Det er ikke et krav, at du er ved bilen, når vi ankommer. Det er dog vigtigt at bilen enten er ulåst eller at vi kan få adgang til nøglen. Vi anvender en specialudviklet 2-komponent rudelim, som gør os i stand til at skifte ruder udendørs, året rundt, uanset temperaturer og vejrlig. Limen hærder hurtigt og du kan derfor sagtens køre i bilen samme dag, som vi har udskiftet din rude.

Kører du i en nyere bil med ekstraudstyr indbygget i forruden, som kræver kalibrering eller initialisering, kan dette også sagtens laves af vores udemontør. Der er altså ingen forskel på, om du får udskiftet din rude på vores værksted eller på din adresse udover at det er nemmere for dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere