Chat med os
x

Reparation af stenslag

Dansk Bilglas har mange års erfaringen inden for reparation af stenslag i forruder, og vi kan hjælpe dig uanset bilmodel, årgang og lokation. Vi har afdelinger fordelt over hele landet, og tilbyder også at køre til en adresse efter dit valg eksempelvis din hjemmeadresse eller arbejdsplads.

Når du får et stenslag, er det vigtigt, at du får det udbedret hurtigst muligt, da et stenslag let kan begynde at revne og forruden således skal udskiftes, hvilket bliver væsentligt dyrere. Derudover er bilens strukturelle styrke svækket, når du har en skade i din rude, hvilket går ud over din trafiksikkerhed.

En stenslagsreparation varer 15 minutter pr. stenslag. 

Læs mere om priser

KAN MIT STENSLAG REPARERES?

Når du skal vurdere, om et din rude kan repareres eller ej, skal du kigge efter tre ting:

  1. Er det begyndt at revne?
  2. Er det større end en to-krone?
  3. Er det mindre end fem cm fra rudens kant?

Kan du svare ja til et af overstående spørgsmål, kan ruden ikke repareres og skal derfor udskiftes. Kan du derimod svare nej til alle tre spørgsmål, kan din skade som udgangspunkt repareres.

Er du fortsat i tvivl om du kan nøjes med en reparation af dit stenslag, er du velkommen til at besøge en af vores landsdækkende afdelinger til et gratis rudetjek.

Ved stenslag i forruden anbefaler vi altid, at du sætter et stenslagsplaster på skaden, så du forhindrer vand og snavs i at komme ned i hullet. Du kan gratis afhente plastre i en vilkårlig afdeling.

SÅDAN GØR VI

Stenslaget rengøres med trykluft for at fjerne snavs eller væske.

Herefter fyldes stenslaget med speciallim, som hjælpes ud i stenslagets små revner ved hjælp af vakuum.

Til sidste hærdes stenslaget med UV-lys og montøren rengør forruden

TILFREDSHEDSGARANTI

Har du fået lavet en stenslagsreparation, og er du ikke tilfreds?

Inden vi påbegynder reparationen er det mildest talt umuligt at forudsige, hvordan resultatet bliver. Dette skyldes slagets ødelæggelser, usynlige spændinger i glasset og om der har været væske og snavs i stenslaget.

Vi ønsker kun tilfredse kunder, og da et stenslag ikke kan repareres mere end én gang, skal forruden skiftes, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Vores fortrydelsesret gælder på alle stenslag lavet af Dansk Bilglas A/S, hvis du henvender dig senest tre måneder efter udførelsen. Er du ikke tilfreds, fratrækker vi omkostningerne på reparationen, når du får en ny forrude monteret af os. Omkostningerne udbetales ikke som et kontant beløb.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål