Chat med os
x

VÆLG DANSK BILGLAS TIL UDSKIFTNING AF FORRUDE

Du bør være kritisk, når du skal vælge, hvem der skal stå for udskiftning af din forrude. Din forrude er nemlig ikke bare et stykke glas, det er en del af din bils strukturelle styrke. Det vil sige, at hvis du skulle være impliceret i et uheld, er det vigtigt, at din forrude ikke er i stykker samt at den er monteret efter bilfabrikanternes forskrifter. Hos os garanterer vi korrekt og professionel montering. Vi har mange års brancheerfaring, og alle vores montører har været under grundig oplæring samt løbende videreuddannelse. Derudover går vi meget op i at have det bedste værktøj og den nyeste teknologi på markedet, så din nye forrude kan monteres lige så godt som fra fabrikken.

HVOR LANG TID TAGER DET AT FÅ SKIFTET EN FORRUDE?

Et forrudeskift tager højst én arbejdsdag. Du får altså din bil retur og kan køre i den samme dag. Når vi udskifter din forrude hos dig, kan du køre i bilen 30 minutter efter, montøren er kørt.

ORIGINAL RUDEKVALITET PÅ DIN NYE BILRUDE 

Hos Dansk Bilglas A/S stiller vi store krav til vores leverandører. Derfor monterer vi udelukkende bilruder, som er produceret på samme fabrikker, som bilproducenterne anvender. Du vil ikke kunne se forskel på den forrude, du har nu og den nye forrude, vi monterer – og kvaliteten er fuldstændig den samme. Vi er stolte over vores høje kvalitet, som i bund og grund er din sikkerhed i trafikken.

KALIBRERING AF FORRUDER

Det bliver mere og mere almindeligt at en bil skal kalibreres efter udskiftning af forrude. Det skyldes at teknologi, som eksempelvis kameraer eller sensorer, er blevet langt mere udbredt. 

Hvorvidt en bil skal kalibreres efter et forrudeskift afgøres af fabrikanten. Hos Dansk Bilglas følger vi altid bilproducenternes anvisninger.

Som udgangspunkt kan vi hos Dansk Bilglas kalibrere alle mærker og modeller. Dette sker altid i forbindelse med dit rudeskift. Uanset om du får skiftet din forrude i en af vores afdelinger eller om vi kommer ud til dig, kan vi klare opgaven.
I nogle tilfælde er det nødvendigt, at vi skal prøvekøre din bil. Dette skyldes, at visse fabrikater, såsom Volvo, kræver, at man kører i bilen for at afslutte kalibreringen og sikre at alt udstyrer virker korrekt.

Kalibreringer tager typisk 30 minutter. På nogle modeller kan det tage længere tid. Kalibrering er aldrig nødvendigt i forbindelse med reparation af stenslag.

EJERTIDSGARANTI

På alle forruder, vi monterer, får du ejertidsgaranti, som er din sikkerhed for tæthed. Denne garanti gælder i alt den tid, du ejer bilen - det vil sige længere end de to år, som købeloven forskriver. Oplever du mod forventning utæthed efter montering, henvender du dig blot til os.

Garantibeviset er et klistermærke, som vi placerer i forruden efter endt montering. Herpå står hvornår rude er skiftet, din nummerplade og et garantinummer.

Garantien omfatter ikke udefrakommende elementer såsom stenslag og revner heraf, hærværk eller slitage.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål