PRODUKTER

Vi forhandler udvalgte kvalitetsprodukter.
Ønsker du at tilkøbe et produkt, kan du give kundeservice besked på tlf. 70115555 eller henvende dig i din nærmeste afdeling. 

VINDUESVISKERE

UNDGÅ SLITAGE PÅ FORRUDEN MED NYE VINDUESVISKERE

Dine vinduesviskere ødelægger din forrude, hvis viskerbladene er slidte. En slidt vinduesvisker er værdiløs og kan være med til at nedslide forruden. Vi anbefaler, at du skifter dine viskerblade minimum én gang årligt og altid i forbindelse med rudeskift.

GRATIS MONTERING

Når du køber et sæt nye vinduesviskere hos os, monterer vi dem for dig kvit og frit. Vores sortiment dækker 90 % af bilparken.

NANOCOATING

FÅ ØGET SIGTBARHED

Med nanocoating af din forrude opnår du op til 34 % øget sigtbarhed. Coatingen ligger som en usynlig hinde på forruden og virker vandafvisende. Derudover minimerer den blænding fra modkørendes lygter, minimere slidtage fra vinduesviskere og du får nemmere ved at fjerne is, sne og snavs.  

Nanocoating monteret i forbindelse med rudeskift koster 99 kr. Tilkøber du det ikke sammen med et rudeskift er prisen 199 kr. 

SAPHE

BLIV ADVARET MOD FARTKONTROL 

Få en Saphe monteret i forruden og bliv advaret mod fartkontrol. Saphe starter automatisk via Bluetooth på din smartphone. Den er fuldstændig lovlig og virker også i udlandet.

GRATIS MONTERING

Når du køber en Saphe hos os, monterer og indstiller vi den for dig – også på din smartphone.

PARK SOLAR P-SKIVE

TÆNK IKKE PÅ AT SKIFTE BATTERIER

Park Solar er udviklet af danske designere i et enkelt og klassisk design. Den registrerer selv parkeringstidspunktet. Det er dog også muligt at indstille det manuelt. P-skiven bliver oven i købet forsynet via en integreret solcelleteknologi. Derfor kræver den ikke batteriudskiftning.

GRATIS MONTERING

Når du køber din nye Park Solar p-skive hos os, monterer vi den gerne for dig kvit og frit.

LYGTEPOLERING

FÅ BEDRE SIGTBARHED

Med vores 12-step lygtepolering opnår du op til 40 % større lyseffekt.
En lygtepolering er relevant for dig, hvis din bils lygter er lavet af plastik. Plastiklygter bliver slidte og matte af grus solens stråler. Når dette sker, bliver lysintensiteten og spredningen af lyset diffust med tiden, og det påvirker dine lygter.

UNDGÅ KASSERING TIL SYN

Sigtbarheden er meget vigtig og en stor faktor inden for trafiksikkerhed. Derfor har synshallerne også stor fokus på, om lygterne er i ordentlig stand. Er dine lygter slidte/matte, kan du risikere at din bil bliver kasseret til syn.