Chat med os
x

Hvis du er presset i din hverdag eller bare ikke gider at bruge tid på at få repareret din bilrudes stenslag, er der mange gode grunde til at bruge Dansk Bilglas.

  • Vi kan komme til din adresse i Vordingborg
  • Du behøver ikke at være hjemme
  • Vi har din bil køreklar samme dag
  • Vi kan stå for kontakt til dit forsikringsselskab
  • Vi er tilgængelige alle hverdage mellem 8-16

Hos Dansk Bilglas vil vi gerne gøre det nemt for dig, når du er blevet ramt af stenslag. Derfor kan vi reparation af autoglas i Vordingborg hos dig.

Læg en nøgle og kom hjem til en repareret bilrude

Vi udfører reparationen på dine præmisser, og derfor behøver du ikke at være hjemme, når vi kommer ud til dig. Har du brug for en reparation af stenslag i Vordingborg, skal du blot kontakte os.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også ved skift af bilruder i Vordingborg. Hvis dit stenslag har udviklet sig i sådan en grad, at ruden ikke kan repareres, kan vi skifte den med en anden.

Vi bruger kun autoriserede montører, og der følger altid en ejertidsgaranti med.

Kør til familiefødselsdag samme dag

Ved skift af bilrude i Vordingborg sørger vi altid for en effektiv og grundig udskiftning. Vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som hærder hurtigt og gør din bil klar til at rulle på asfalten samme dag, som den er repareret.

At reparationen er til mindst mulig gene for dig, betyder meget for os.

Priser

Vi har forskellige priser, alt efter hvilken reparation du skal have. Hvis du leder efter en pris på en ny forrude, siderude eller bagrude, kan du bruge vores kontaktformular.

Her vil prisen nemlig afhænge af din biltype.

Fast pris for reparation af stenslag

Vores pris for reparation af stenslag er fastsat til 650 kroner og yderligere 150 kroner per stenslag. Dermed koster reparation af to stenslag blot 800 kroner.

Hvis du ønsker at benytte dig af vores mobilservice, koster det 250 kroner ved reparationer og 350 ved rudeskift. Her vil din forsikring ofte kunne dække, og vi kan selv etablere kontakten til forsikringsselskabet.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere