Chat med os
x

Hos Dansk Bilglas kører vi til din dør for at udføre en professionel reparation af stenslag i Viborg.

Du vælger selv tidspunkt og sted, og vi kan rykke ud til dig alle hverdage fra 8-16. Alt vi ønsker er adgang til en bilnøgle, og derfor behøver du ikke at være hjemme, mens vi reparerer din bil.

Sæt dig bag rattet samme dag

Med vores reparation af autoglas i Viborg er vi altid grundige og effektive. For vi ved, at din bil er vigtig for dig. Derfor bruger vi også en særlig 2-komponent rudelim, som kan bruges i alt slags vejr. Limen tørrer hurtigt, og du kan tænde og køre afsted i din bil samme dag og nyde synet af en flot bilrude.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor laver vi også en reparation på dine præmisser, så du ikke skal omrokere din hverdag på grund af et stenslag.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Viborg. Står din bilrude derfor ikke til at redde, kan du få os ud og udskifte den med en ny, flot rude. Vi sørger altid for, at kvaliteten bliver den samme som før, da vi kan initialisere ekstraudstyr i forbindelse med skiftet.

Et skift af bilrude i Viborg med ejertidsgaranti

Der følger naturligvis en ejertidsgaranti med, når vi har udskiftet din bilrude. Det er din sikkerhed for, at vi har udført et stykke arbejde til UG.

Er din reparation dækket af din forsikring, kan vi kontakte forsikringsselskabet for at afregne. Dermed er din eneste opgave blot at kontakte os.

Priser

Vi har en fast pris for reparation af stenslag, der starter på 650 kroner. For reparation af mere end ét stenslag koster yderligere reparation blot 150 kroner.

Vil du benytte dig af vores mobilservice, hvor vi kommer til dig, koster det 250 kroner, hvis du skal have lave en reparation og 350 kroner, hvis du skal have udskiftet en rude.

Få en særlig pris til dit rudeskift

Leder du efter en pris på en ny forrude?

Brug vores kontaktformular og vi vender hurtigt tilbage med en særlig pris på dit rudeskift.

Vores pris for udskiftning af bilruder er varierende, da bilens mærke og rudens kvalitet har indflydelse på prisen. Derfor kan du få oplyst en specifik pris på en ny forrude, siderude eller bagrude ved at kontakte os.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere