Chat med os
x

Uheldet kan ske for alle bilister, og lige pludselig har en dum sten ramt din bilrude, så den slår revner.

Orker du ikke at spilde din tid på at køre til og fra værkstedet og undvære din bil i længere tid?

Hos Dansk Bilglas kommer vi til dig. Du vælger selv tid og sted, og vores reparation af stenslag i Varde foregår altid på dine præmisser. Derfor er vores mobilservice også til fordel for dig.

Reparation af autoglas i Varde – vi kommer både til hjem og arbejde

Hvor i Varde, vi skal komme og reparere dit stenslag, vælger du. Vi kan komme både til privatadresser og arbejdspladser, og du behøver ikke at være hjemme, mens vi sørger for, at din bilrude igen bliver smuk og skinnende. Efterlad blot en bilnøgle og lad os klare resten.

Samme dag, som vi har været forbi, er din bil køreklar, da vi bruger en særlig rudelim. Vi er klar over, at du ikke kan undvære din bil i længere tid.

Udskiftning af bilruder

Vi kan udføre skift af autoglas i Varde som en del af vores mobilservice.

Hvis din rude ikke kan repareres, kan vi skifte den med en ny af samme kvalitet. Vi sørger altid for at få initialiseret det ekstraudstyr, som din forrige rude havde.

Skift af bilrude med garanti

Der medfølger altid en ejertidsgaranti på vores rudeskift som et bevis for, at vi har udført et ordentligt stykke arbejde.

For os er din tilfredshed og et højt serviceniveau alfa og omega, og derfor kommer vi altid til aftalt tid, gør din bil køreklar samme dag – og vi er altid klar til at besvare tvivlsspørgsmål.

Priser

Vi har både faste og varierende priser.

Vores pris for reparation af stenslag er fast og ligger på 650 kroner. Ved reparation af mere end et stenslag koster det 150 kroner yderligere per stenslag.

Derimod er vores pris for en ny forrude varierende, og det samme gør sig gældende for vores pris på en ny siderude eller bagrude. For en mere specifik pris kan du med fordel kontakte os via vores kontaktformular og oplyse din bilmodel.

Et billigt mobilservicegebyr

For kun 250 kroner kan vi komme ud til dig og lave reparationer, mens det koster 350 kroner at få os til Varde og lave et rudeskift.

Hvis du er dækket af din forsikring, vil den dække noget af betalingen, og vi sørger gerne for at kontakte dit forsikringsselskab.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere