Nemt, fleksibelt og hurtigt. Det er nøgleordene for Dansk Bilglas.

Derfor kan vi også komme til dig, når du har brug for hjælp og udføre en reparation af stenslag i Valby. Vi kalder det mobilservice, fordi vi godt ved, at du har bedre ting at bruge din tid på end at fragte bilen frem og tilbage på værksted.

Med mobilservice kan vi komme til dig i byen i tidsrummet mellem 8-16 alle ugens hverdage.

Reparation af autoglas i Valby, mens du bruger tiden på noget andet

Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer ud til dig. Lad bilen være ulåst eller hæng en bilnøgle, så vi har adgang til bilen, og du kan vende tilbage til en bil, der er så god som ny. Vi ønsker, at du kan passe dit arbejde eller udføre dagens gøremål, mens din bil er til reparation.

For at give dig yderligere fleksibilitet sørger vi for, at bilen er klar til at køre samme dag, så du ikke skal undvære den længere tid end højst nødvendigt.

Udskiftning af bilruder

Står din bilrude ikke til at redde?

Vores mobilservice dækker også skift af autoglas i Valby. Vi kommer til aftalt tid og skifter den defekte rude ud med en ny af samme kvalitet. Derfor sørger vi også for at initialisere det ekstraudstyr, den forrige rude har måtte have.

Ingen grund til bekymring ved skift af bilrude i Valby

Selvom du ikke selv behøver at overvære processen, er der ingen grund til bekymring, når du har brug for et rudeskift.

Vi har en ejertidsgaranti som dit bevis for, at alt er gået til efter bogen. Derfor kan du sove trygt om natten ved at benytte Dansk Bilglas.

Priser

Vores pris på reparation af stenslag starter på 650 kroner. For reparation af mere end et stenslag koster det 150 kroner per stenslag efter den første reparation.

Skal vi komme til dig i Valby?

For kun 250 kroner kan du benytte dig af vores mobilservice og spare din tid.

Få en særlig pris på en ny forrude

Har du brug for en ny bilrude, er der tit tale om en ny forrude. Men alle vores priser ved rudeskift er varierende.

Så ønsker du en specifik pris på en ny forrude, siderude eller bagrude, kan du kontakte os via vores kontaktformular, hvorefter vi hurtigt vender tilbage med en præcis pris på dit rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere