Står du og mangler en reparation af stenslag i Tønder?

Og gider du ikke at bruge tiden på at fragte din bil til og fra værkstedet?

Lad Dansk Bilglas hjælpe dig. Vi kan udføre en professionel reparation af stenslag i Tønder på din bil, og vi kommer gerne hjem til dig eller hen på din arbejdsplads for at lave reparationen. Stedet og tidspunktet vælger du.

Du behøver ikke at være hjemme, mens vi ordner bilen. Hvis du er på arbejde, er det helt fint, og hvis du blot ikke gider at kigge på, så kan du sagtens lave noget andet. Vi skal bare have adgang til din bil for at levere et mere end godkendt resultat.

Reparation af autoglas i Tønder alle hverdage mellem 8-16

Vores mobilservice gælder alle hverdage mellem 8-16, hvor vi kan komme til dig og lave en grundig reparation af dine bilruder. Vi har en stor fleksibilitet og kan rykke ud, når du har brug for det.

Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice dækker også skift af din bilrude i Tønder. Hvis ruden ikke kan repareres, kan vi udskifte den og montere en ny med samme kvalitet som i den forrige.

Ved skift af autoglas følger der altid en ejertidsgaranti med, så du er sikker på, at alt er foregået med fagligheden og kvaliteten i orden.

Skift af autoglas – få bilen køreklar samme dag

Hos Dansk Bilglas trodser vi vind og vejr og bruger en særlig 2-komponent rudelim, der kan bruges hele året rundt.

Limen er hurtigtørrende, og det betyder, at du kan bruge bilen samme dag, som vi har foretaget reparationen. For os er det vigtigt, at reparationen er til mindst mulig gene for dig og dine nærmeste.

Priser

Vi har en fast pris for reparation af stenslag på 650 kroner (stenslag herefter koster kun 150 kroner). Skal vi udføre reparationen hos dig, koster det 250 kroner i servicegebyr, som kan dækkes af dit forsikringsselskab. Her kan vi tage kontakten, så det ikke koster dig tid.

Få et særligt tilbud på rudeskift

Ved at udfylde vores kontaktformular kan du få et særligt tilbud på dit rudeskift.

Vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude er nemlig svingende fra reparation til reparation alt efter bilmodel og rudens kvalitet. For den præcise pris kan du derfor kontakte os, og vi vender hurtigt tilbage med et særtilbud til dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere