Chat med os
x

Alle bilejere kan rammes af stenslag, og det er både uheldigt og irriterende.

Hos Dansk Bilglas giver vi dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude. Vi kan lave en grundig reparation af stenslag i Thisted hos dig på en valgfri adresse i byen. Tidspunktet vælger du, og vi er til rådighed alle hverdage fra 8-16.

Reparation af autoglas i Thisted på dine præmisser

Vi forstår godt, hvis du ikke vil bruge din tid på at få din bil repareret, og derfor tilbyder vi også en reparation af autoruder i Thisted hos dig.

Du behøver end ikke at være der, mens vi udfører reparation. Hvis du blot giver os lov til at tilgå din bil, kan du arbejde videre og lave noget andet, mens din bil bliver funktionel igen.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også i tilfælde af skift af bilrude i Thisted. Hvis ruden ikke kan repareres, kan vi komme og skifte den med en ny, hvor vi kalibrerer samme ekstraudstyr, som har måtte sidde i den forrige. På den måde indgår vi ingen kompromisser.

Få et hurtigt skift af autoglas i Thisted og kom på farten samme dag

Hos Dansk Bilglas bruger vi en særlig 2-komponent rudelim, der kan bruges hele årets rundt. Den er hurtigtørrende og giver dig mulighed for at sætte dig bag rattet samme dag, som bilen er blevet repareret. Vi ved nemlig godt, at du ikke kan undvære din bil i længere tid.

Når vi laver skift af autoruder i Thisted, følger der altid en ejertidsgaranti med som bevis for en grundig og professionel reparation.

Priser

Hos Dansk Bilglas er der to typer priser. De faste og de varierende.

Vores pris for reparation af stenslag er fast og ligger på 650 kroner for reparation af det første stenslag. Dernæst koster det 150 kroner yderligere per reparation. Skal vi komme hjem til dig eller hen på din arbejdsplads koster det 250 kroner for servicen.

Lad os kontakte dig med pris på en ny forrude

Ofte er det forruden, der er ramt af stenslag og skal skiftes. Vores pris for en ny forrude er varierende, og det samme er gældende for vores pris på en siderude eller bagrude. Her spiller bilmærke og rudens kvalitet ind.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os ved at udfylde vores kontaktformular, hvor vi hurtigt vil vende tilbage med en specifik pris på dit rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere