Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Taastrup

Vi hos Dansk Bilglas tilbyder professionel og grundig reparation af stenslag i Taastrup og omegn. Og for at spare dig for så meget besvær og tid som muligt, kommer vi hellere end gerne forbi din arbejdsplads eller anden adresse, for at foretage reparationen. Vi kalder det for mobilservice, og den kan du drage nytte af i tidsrummet kl. 8-16 på alle hverdage, og på lige den adresse, du ønsker. Vores fornemmeste opgave er nemlig ikke bare at lave et godt stykke håndværk, men også sikre, at hele processen forløber så glat og smertefrit som muligt. Så længe vi har adgang til bilen, behøver du ikke være til stede, og med vores double-komponent rudelim, er bilen køreklar selv samme dag, som vi har repareret dine stenslag. Det er vores forsøg på at gøre dit liv lidt nemmere, når uheldet har været ude.

Udskiftning af bilruder

Ikke alle stenslag er ens. Nogle er slemme, andre er milde mens nogle udvikler sig, i takt med at bilruden udsættes for vind og vejr. Kan bilruden ikke repareres, er en udskiftning den bedste løsning, og står du med en ødelagt autorude, er vi glade for at kunne tilbyde dig skift af bilrude i Taastrup også. Når vi skifter din bilrude, kan du være sikker på, at kvaliteten er mindst lige så høj som din forrige rude, og at alt ekstraudstyr monteres og initialiseres efter montering. Når vores dygtige montører udskifter en eller flere af dine autoruder, bliver du samtidigt dækket af vores ejertidsgaranti. Det er vores garanti for, at ruden vil forblive tæt resten af din bils levetid. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står i Taastrup med ødelagt autoglas, og har brug for en hjælpende hånd.

Priser på reparation & udskiftning

Stenslag koster 400 kr. for det første der skal repareres, hvorefter hvert ekstra stenslag koster 150 kr. Skal vi komme forbi Taastrup for at reparere dit stenslag, koster det bare 250 kr., og skal hele ruden udskiftes, koster mobilservicen 350 kr. Er det dog ikke nok med en reparation, og skal forruden udskiftes, starter prisen for et rudeskift på 1.900 kr. Vi kan dog ikke give en konkret pris, da den varierer meget afhængig af både bilmærke og model. Har du en glasforsikring, kan du dog glæde dig over, at de fleste helt eller delvist dækker stenslag reparation, og til tider også udskiftning af autoglas, oftest med en selvrisiko. Er du i tvivl, om din forsikring dækker, kan du læse nærmere i din police. Book en tid i dag, og lad vores dygtige montører hjælpe dig på vejen igen.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere