Har du brug for assistance?
Med mobilservice kan vi lave reparation af autoglas i Tårnby på din adresse. Du vælger stedet og tidspunktet, og vi kommer til den aftalte tid og reparerer din bilrude.

Vi kan komme til alle adresser i byen, og når vi foretager os reparation af stenslag i Tårnby, behøver du ikke at være til stede under reparationer. Efterlad en bilnøgle og vi gør vores arbejde, mens du passer din hverdag.

Reparation af autoruder i Tårnby med høj effekt – kør afsted samme dag

Vi ved, at din bil er uundværlig, og derfor sørger vi også for en hurtig og effektiv reparation. Da vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, er din bil klar til at køre samme dag.

Limen er hurtigtørrende og kan bruges i alt slags vejr. Derfor skal du blot kontakte os og fortælle, hvornår du ønsker at få repareret din bil. Vi kan komme ud til dig alle hverdage mellem 8-16.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Tårnby. Ved rudeskift sørger vi for at montere det samme ekstraudstyr, som sad i den forrige rude. Alle vores montører er professionelle og serviceminded med stor erfaring.

Få garanti med på skift af bilrude i Tårnby

Som din sikkerhed, for at vores arbejde er udført ordentligt, får du altid en ejertidsgaranti med på dit rudeskift.

Vi ønsker at give dig en god oplevelse og høj tryghed, og du kan være helt rolig ved at bruge Dansk Bilglas, selvom du prioriterer at lave noget andet, mens vi udfører reparationen. Din hverdag skal nemlig ikke ændres, fordi din bil skal repareres.

Priser

Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner, der dækker reparationen af det første stenslag. Ved yderligere reparation koster det 150 kroner per stenslag.

Står du og mangler en ny bilrude, kan du udfylde vores kontaktformular for at få en specifik pris. Vores pris på en ny forrude, siderude eller bagrude er varierende, og derfor kan vi med lidt hjælp fra dig give dig en præcis pris.

Lad os tage kontakten og få forsikringen til at dække

Hvis du har en glasforsikring, der dækker, kan vi kontakte selskabet.

Vores mobilservice for at komme til dig koster 250 ved reparationer af stenslag og 350 kroner ved rudeskift. Denne udgift kan forsikring oftest dække, og du behøver ikke bøvle med kontakten.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere