Chat med os
x

Der er mange gode grunde til at vælge Dansk Bilglas, men her er tre af de bedste, når du skal have repareret din bilrude og bor i Struer:

  • Vi kommer til dig
  • Vi har din bil køreklar samme dag
  • Du behøver ikke at være hjemme

 Når vi laver reparation af autoglas i Struer, er det vigtigste nemlig, at du kan fortsætte din hverdag uhindret, og derfor rummer vi stor fleksibilitet.

Reparation af autoruder i Struer hjemme hos dig

Vi kan komme helt til din dør for at reparere din bil, og du bestemmer både tidspunkt og adresse. Vi står til rådighed for dig alle hverdage fra 8-16.

Du behøver ikke at være hjemme eller at kigge på, mens vi laver reparationen. Hvis du efterlader en bilnøgle til os, klarer vi resten og gør din bil klar til at komme ud på landevejene selv samme dag.

Udskiftning af bilruder

Nogle gange er nyt nødvendigt, og her gælder vores mobilservice selvfølgelig også.

Vi kan lave skift af autoglas i Struer hos dig, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller tidspunkt. Har du derfor hurtigt brug for skift af din bilrude i Struer, rykker vi ud til den adresse, du ønsker.

Ny rude – samme kvalitet

Når vi laver rudeskift, sørger vi altid for, at din rude har samme kvalitet som den forrige. Derfor får den samme ekstraudstyr, og reparationen foretages altid af professionelle fagfolk.

Ved hjælp vores særlige rudelim er din bil også ved rudeskift køreklar samme dag, så du ikke skal være hæmmet længere tid end nødvendigt.

Priser

Vores priser er altid rimelige, da vi ved, at alle bilejere kan rammes af stenslag.

650 kroner er vores faste pris for reparation af stenslag, mens det koster 150 kroner yderligere per stenslag. Her kan vores mobilservice benyttes for 250 kroner.

Ved rudeskift er der forskellige faktorer, der spiller ind. Mangler du derfor en pris på en ny forrude, siderude eller bagrude, er vores anbefaling, at du udfylder vores kontaktformular, så du får en specifik pris oplyst af os.

Lad os kontakte din forsikring ved skift af rude eller reparation af stenslag

Har du en forsikring, der dækker din skade, kan vi kontakte forsikringsselskabet og afregne med dem. Derfor er alt, du skal gøre at kontakte os og aftale et tidspunkt for reparation af din bil. Resten klarer vi.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere