Chat med os
x

Mangler du en reparation af stenslag i Sønderborg?

Hos Dansk Bilglas er det nemt, enkelt og hurtigt at få repareret revnet autoglas. Vi kommer til dig, du behøver ikke at være til stede under reparationen, og din bil kan komme ud at køre samme dag. Vi er tilgængelige alle hverdage fra 8-16, hvor vi kommer til den adresse, du ønsker.

Fleksibel reparation af autoglas i Sønderborg

Vi har dig i højsædet. Processen skal være nem, og derfor kommer vi også gerne til dig, når du har mest brug for det. Efterlad en bilnøgle til os og pas dit arbejde, mens vi laver en professionel reparation af autoglas i Sønderborg lige der, hvor du ønsker det.

Med en særlig 2-komponent rudelim sørger vi for, at din bil er køreklar samme dag, da limen hærder hurtigt og kan bruges i alt slags vejr.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også ved skift af autoglas i Sønderborg. Står din bilrude ikke til at redde, kan vi skifte den defekte rude med en ny af samme kvalitet. Vi sørger altid for at kalibrere samme ekstraudstyr som før, og reparationen udføres af professionelle og autoriserede montører.

Skift af bilrude med garanti

Du kan sove trygt om natten, når du benytter dig af Dansk Bilglas. Hos os følger der altid en ejertidsgaranti med, når vi skifter din bilrude. Det er din sikkerhed for, at reparationen er udført på en ordentlig måde.

Ved at vælge Dansk Bilglas spilder du ikke din tid ved at fragte din bil på værksted og tage fri fra arbejde. Vi sørger for en nem proces for dig, og alt du skal gøre er at kontakte os.

Priser

Leder du efter en pris på en ny forrude, siderude eller bagrude? Udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med en specifik pris, da et rudeskift afhænger af bilmærke og rudens kvalitet.

Vores pris for mobilservice i forbindelse med rudeskift er 350 kroner.

Fast pris for reparation af stenslag

Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner og stiger kun, hvis du har mere end et stenslag, der skal repareres. Her koster det 150 kroner per stenslag efter den første reparation. Skal vi komme ud til dig i Sønderborg, er prisen 250 kroner.

Dækker din forsikring, kan vi kontakte forsikringsselskabet, mens du blot kan læne dig tilbage og vente på at få en bil så god som ny.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere