Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Skovlunde

Lige meget hvor du bor i Skovlunde, kommer vi mere end gerne forbi, for at reparere dit stenslag. Med vores mobilservice behøver du nemlig ikke bruge tid på at køre på værksted, for at få repareret dit autoglas. Du kan helt selv vælge, på hvilken adresse reparationen skal udføres, så det kan gøres imens du er på arbejde, slapper af derhjemme eller noget helt tredje. Målet med vores mobilservice er at gøre hele processen så hurtig, nem og smertefri som muligt. Vi ved nemlig, hvor frustrerende det er at få et stenslag i bilruden, og det er en af de ting, der bare skal overstås hurtigt. Derfor bruger vi også en unik 2 komponent rudelim, som ikke bare er uafhængig af vejrforhold, men også tørrer hurtigt. Det betyder, at reparationen kan klares overalt, og at du kan være på vejen igen allerede samme dag.

Udskiftning af bilruder

Det kan meget vel være, at bilruden ikke står til at redde, og at stenslaget har vokset sig for stort til, at det forsvarligt at reparere det. Det er en vurderingssag, men tommelfingerreglen er, at har stenslaget slået revner, er det større end en 2-krone eller sidder det under 5 centimeter fra rudens kanter, skal ruden udskiftes. Et stenslag i den størrelse eller placering kompromittere nemlig bilens strukturelle styrke, og kan være en risiko ved et eventuelt trafikuheld. Står du med en ødelagt rude, skal du dog ikke fortvivle. Vores mobilservice i Skovlunde dækker nemlig også skift af forruder, bagruder og sideruder, så er en reparation ikke nok, står vi gerne for udskiftningen. Vi bruger det absolut bedste værktøj og nyeste teknologi, og vi er så sikre på vores arbejde, at vi tilbyder en 100% ejertidsgaranti. Det er vores garanti for, at bilruden er tæt, så længe du har bilen.

Priser på reparation & udskiftning

Når det kommer til reparation af stenslag, findes der flere leverandører og priser i Danmark. Vi sigter dog efter at ligge i den lave ende, uden på nogen måder at lempe på kvalitet eller service. Derfor koster en hurtig og effektiv reparation af stenslag bare 400 kr. for det første, og dernæst 150 kr. for hvert yderligere stenslag, der måtte være. En forrude udskiftning starter ved 1.900 kroner, og her får du både en fabriksny rude, samt montage af den så du hurtigt kan komme på vejen igen. Når vi kører ud til dig med vores mobilservice, tager vi en lille merpris på 250 kr. for stenslag rep, og 350 kr. for udskiftning af diverse autoruder.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere