Chat med os
x

Spar tiden ved at lade os komme til dig.
Det er tankegangen hos Dansk Bilglas, hvor vi tilbyder mobilservice alle hverdage fra 8-16. Det betyder, at vi tilbyder reparation af stenslag i Skive og omegn, hvor vi kommer til en adresse efter dit ønske og reparerer din bil.

Ved reparation af autoruder får du bilen tilbage samme dag

Ikke nok med at vi kan komme til dig, så sørger vi også for, at reparationen er professionel, holdbar og effektiv.

Vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, så du kan få din bil tilbage samme dag, som den er blevet repareret. Vi ved, at din bil er uundværlig, og derfor har det høj prioritet for os, at du kan få den hurtigt tilbage, når vi laver reparation af stenslag i Skive.

Ligeledes behøver du heller ikke at være ved bilen, mens vi reparerer den. Hvis du er på arbejde, kan du passe dit job, mens din bil bliver køreklar. Vores eneste ønske er, at du efterlader en bilnøgle, så vi kan tilgå bilen.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice dækker også skift af autoglas i Skive, hvor vi kommer ud til dig for at skifte din bilrude. Vores skift af bilrude i Skive er altid omfattet af en ejertidsgaranti som din sikkerhed for, at tingene er lavet ordentligt.

Derfor kan du sove trygt om natten ved at lade os reparere din bil, selvom du ikke er til stede.

Skift af autoglas uden kompromisser

Hvis du har været glad for den smadrede rude, fordi den indeholdt ekstraudstyr og høj kvalitet, skal du ikke hænge med mundvigen.

Vores rudeskift indeholder altid den service, at vi initialiserer eventuelt ekstraudstyr i den nye frontrude, så den ikke er af dårligere kvalitet end den forrige.

Priser

Vi har en fast pris på reparation af stenslag på 650 kroner for et stenslag. Skulle der være mere end et, koster det kun 150 kroner yderligere per stenslag.

Vores mobilservice i forbindelse med stenslag koster 250 kroner og vil ofte være dækket af din forsikring.

Få en skræddersyet pris på din forrude

Er du på jagt efter en ny forrude?

Vores pris på en ny forrude eller anden bilrude er varierende, og vi kan skræddersy en pris til dig, der er baseret på bilmærke og rudens kvalitet.

Udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig med en specifik pris.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere