Har du brug for vores hjælp?

Hos Dansk Bilglas kører vi rundt og laver reparation af stenslag i Skanderborg og omegn. Vi kan komme til dig mellem 8-16, og du vælger selv tidspunktet. Alt, du skal gøre, er at ringe til os.

Du behøver ikke at være hjemme, når vi laver reparation af autoruder

Vi vil gerne gøre livet nemt for dig. Derfor behøver du ikke at være hjemme, når vi kommer hen på din arbejdsplads eller i dit hjem og laver en reparation af autoglas i Skanderborg. Du skal blot efterlade en nøgle til os, så vi har adgang til bilen.

Dansk Bilglas sørger for, at du ikke skal ændre din hverdag, når din bil er ramt af stenslag. Vi giver dig en bil, der er køreklar samme dag.

Udskiftning af bilruder

Vi tager en grundig vurdering af, om din bil vil have mest gavn af en reparation eller et rudeskift. Vores beslutning afhænger altid af dit ønske, og vi kan komme med vores anbefaling.

Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Skanderborg, og vores montører kan initialisere det samme ekstraudstyr i den nye rude, som sad i den forrige. Tidspunktet og adressen i Skanderborg vælger du stadig.

Skift af bilrude i Skanderborg med garanti

Som sikkerhed for at vi har lavet et grundigt stykke arbejde, følger der en ejertidsgaranti med på dit rudeskift. Den giver vi altid, og vi stoler på vores faglighed. Der kan du være tryg ved at bruge Dansk Bilglas.

Vi sørger for, at din bil er hurtigt køreklar igen, og vi bruger kun professionelle medarbejdere, der er serviceminded og har dig og dine behov som højeste prioritet.

Priser

Vores pris på reparation af stenslag er 650 kroner. For reparation af mere end ét stenslag koster det 150 kroner per stenslag.

Ved rudeskift er vores pris varierende, da bilmærke og rudetype har indflydelse på reparationens omfang. Her kan du bruge vores kontaktformular.

Få dækket mobilservice af forsikringen

Hvis du har en forsikring, vil vores mobilservicegebyr oftest være dækket af forsikringsselskabet.

Vores mobilservicegebyr for at komme til dig er 250 kroner i forbindelse med reparation af stenslag og 350 kroner ved rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere