Chat med os
x

Er uheldet ude, og har du brug for reparation af stenslag i Silkeborg?

Hos Dansk Bilglas kører vi lige til din adresse for at lave reparation af autoruder i Silkeborg. Vi kan komme i tidsrummet 8-16 på alle hverdage, og adressen vælger du.

Du behøver ikke selv at være der, når vi laver reparationen. Du kan arbejde videre eller lave noget andet, mens vi reparerer din bil.

Du bliver hurtigt køreklar med vores reparation af stenslag i Silkeborg

Vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som tørrer hurtigt og kan bruges året rundt i alt slags vejr. Derfor har vi også din bil klar samme dag, som vi har repareret uanset vind og vejr.

Vores eneste ønske er, at du efterlader en bilnøgle til os eller lader din bil være ulåst, så vi kan tilgå den. Lad os lave en reparation af autoglas i Silkeborg på dine præmisser og uden gene.

Udskiftning af bilruder

Er en reparation af din bilrude ikke nok? Vi kan også lave et skift af bilrude i Silkeborg, hvor vi kommer til dig.

Ved rudeskift sørger vi for, at ruden får samme kvalitet som den forrige ved at initialisere det ekstraudstyr, der har måtte være. På den måde sikrer vi din bil samme kvalitet som før.

Hos Dansk Bilglas er du garanteret kvalitet og god service

Vores skift af autoglas i Silkeborg udføres kun af professionelle og autoriserede montører, og derfor sørger vi også altid for, at der følger en ejertidsgaranti med som bevis.

Vi er fleksible og kan hurtigt rykke ud til dig, når du ringer. Vi ved, at din bil er et uundværligt transportmiddel.

Priser

For 250 kroner kan du bruge vores mobilservice, hvor vi kommer ud til dig i forbindelse med reparation af stenslag i Silkeborg. Ved rudeskift koster servicen 350 kroner.

Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner. De udgifter dækker reparationen af det første stenslag. Men derefter er prisen kun 150 kroner per stenslag.

Kontakt os, og få en pris på en ny forrude, siderude eller bagrude

Vi har ingen fast pris for en ny forrude, siderude eller bagrude, men du kan udfylde vores kontaktformular og oplyse os om din bilmodel, hvorefter vi hurtigt vender tilbage med en specifik pris.

Hvis reparationen er dækket af dit forsikringsselskab, kan vi kontakte det. Derfor er alt, du skal gøre at ringe til os og aftale et tidspunkt, hvor du gerne vil have repareret din bil.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere