Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Rudersdal

Bor du i Rudersdal, og har en eller flere af dine bilruder fået et stenslag? Så står vi klar til at hjælpe. Vi hos Dansk Bilglas har mange års erfaring med at reparere stenslag, og med vores mobilservice kan det næsten ikke blive nemmere. Du vælger bare en adresse i Rudersdal, og vi tropper op med alt udstyret for at klare reparationen. Vores 2 komponent rudelim er uafhængig af vejrforhold, og vi kan derfor klare reparationen både inde og ude, og på hvilken som helst adresse du ønsker - være det hjemme hos dig, på dit kontor el. Derudover hærder rudelimen hurtigt, så når bilruden er repareret, kan du være på Ruderdals veje allerede samme dag igen. Vores mål er at få dig hurtigst muligt på hjulene igen, og gøre hele processen så smertefri som muligt.

Udskiftning af bilruder

Når en sten uheldigvis har fundet vej til en af dine bilruder, bliver det en vurderingssag, om den kan repareres, eller om hele bilruden skal skiftes. Ruderne på din bil er en del af bilens strukturelle styrke, så det er kritisk, at der ikke bliver gået på kompromis med løsningen. Handler det om forruden, er det nødvendigt at skifte den, hvis stenslaget er begyndt at slå revner, det er større end en 2 kroner eller hvis det sidder alt for tæt på forrudens kanter. Har du svært ved at vurdere, om du har brug for en reparation eller udskiftning, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vores mobilservice dækker nemlig både reparation af stenslag og skift af autoruder, så du er godt dækket ind lige meget hvad. Når vi udskifter din rude, får du samtidigt vores ejertidsgaranti, så du er sikret, at bilruden forbliver tæt resten af din bils dage.

Priser på reparation & udskiftning

Vi sætter en dyd i ikke bare at levere en af Danmarks bedste ydelser, når det kommer til bilruder og autoglas, men også nogle af Danmarks mest overkommelige priser. Derfor skal du bare have 400 kr. op ad lommen, hvis et stenslag skal repareres, og 150 kr. for hvert ekstra stenslag du måtte have. Er den helt gal med forruden, og skal den udskiftes, starter prisen ved 1.900 kroner, hvilket inkluderer selve forruden samt montage af den. Gælder det en side- eller bagrude, kan vi ikke give en præcis pris, da der findes et utal af forskellige bilmodeller, hvis bilruder alle svinger meget i pris. Tag dog endelig kontakt til os, hvis du har en ødelagt bag- eller siderude. Gør du slutteligt brug af vores kør-ud service, tager vi et mindre gebyr på 250 kr. ved stenslag reparation, og 350 kr. ved udskiftning af bilruder.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere