Chat med os
x

Når du bruger Dansk Bilglas, har du kun én opgave, når din bil er ramt af stenslag. Ring til os.

Derfra tager vi os af hele processen. Vi kommer til dig og laver reparation af stenslag i Ringsted, og vi kan etablere kontakt til dit forsikringsselskab, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Hvor i Ringsted, vi kører hen, er ligegyldigt, og vi kan både komme hjem til dig eller hen på din arbejdsplads. Vi giver dig en stor fleksibilitet, og vi laver reparation af autoglas i Ringsted, uagtet hvor i byen det er.

Vores reparationer udføres kun af autoriserede montører

Når du skal have reparation et stenslag eller autoglas i Ringsted, bruger vi kun autoriserede montører. Derudover bruger vi en særlig rudelim, der er hurtigtørrende og gør din bil tilgængelig samme dag.

Så har du brug for en reparation af stenslag eller autoruder i Ringsted? Lad os hjælpe dig på vej.

Udskiftning af bilruder

Hvis din bilrude ikke kan repareres, kan vi hos Dansk Bilglas udskifte den med en ny i samme kvalitet. Vi kommer gerne til dig og udfører skift af autoglas i Odder, og alt, du skal gøre, er at efterlade os en bilnøgle, så vi har adgang til din bil.

Ved skift af autoglas i Odder kommer det hele til at foregå på dine præmisser, og du kan trygt fortsætte din arbejdsdag og vende tilbage til en køreklar bil. Når vi laver et rudeskift, får du en ejertidsgaranti med som et bevis for, at vores reparation er i orden og udført af professionelle fagfolk.

Priser

Vi har rimelige priser og ved, at det er sjovere at bruge budgettet på en sommerferie end reparation af en bilrude. Derfor vil vi gerne give dig en god oplevelse, når det kommer til service, fleksibilitet, håndværk og pris.

Vores pris for reparation af stenslag i Ringsted er 650 kroner og yderligere 150 kroner per stenslag efter det første. Vores mobilservice i forbindelse med stenslag er 250 kroner.

Pris for reparation af stenslag eller pris for ny forrude?

Skal din rude skiftes, anbefaler vi, at du kontakter os. Hvad en ny bagrude, siderude eller forrude koster, er nemlig baseret på bilmærke og rudens ekstraudstyr. Derfor er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Ved rudeskift koster vores mobilservice 350 kroner.

Mobilservicegebyret vil oftest være dækket af en gældende forsikring, og vi kan selv kontakte dit forsikringsselskab.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere