Chat med os
x

Hos Dansk Bilglas tilbyder vi blandt andet reparation af stenslag i Odder. Hvor du bor i byen, er irrelevant, og vi kører både til privatadresser og arbejdspladser.

Vi går ind for, at du ikke skal spilde din tid, og derfor kommer vi til dig, så du ufortrødent kan fortsætte din hverdag som hidtil. Det betyder også, at du ikke behøver at være ved bilen, mens vi laver reparationen. Hvis du hænger en bilnøgle til os et sted, er det fint med os.

Grundig og professionel reparation af autoruder i Odder

Mange danskere er afhængige af deres bil, og derfor bruger vi en 2-komponent rudelim, som kan bruges til reparationer året rundt, og din bil er køreklar samme dag.

Er din bilrude beskadiget? Hvis du bor i Odder, er den fleksible hjælp nær, og vi er ikke længere end et opkald væk. Vi kan rykke ud til dig i alle hverdage mellem 8-16.

Udskiftning af bilruder

Er en reparation ikke den rigtige løsning, tilbyder vi også mobilservice, når du har brug for et rudeskift. Vi tilbyder skift af autoglas i Odder, og vores professionelle montører sørger altid for et resultat, der matcher den forrige rudes kvalitet.

Ved skift af bilrude i Odder foregår reparationen på dine præmisser, og da du ikke behøver at være til stede under reparationen, påvirker dit uheld ikke din hverdag. Det betyder, at du kan lade os om det, vi er gode til – og du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Når der er tale om et rudeskift, følger der en ejertidsgaranti med, som du er dækket af. Det er dit bevis for, at vi har lavet et grundigt stykke arbejde, selvom du ikke har været vidne til det.

Priser

Vores mobilservice koster 250 kroner ved reparation af stenslag i Odder og 350 kroner ved rudeskift.

Den specifikke pris for reparation af stenslag er 650 kroner ved tale om ét stenslag. Har din bil været udsat for flere, koster det kun 150 kroner yderligere per stenslag.

Derimod er vores pris for ny frontrude, siderude eller bagrude forskellig fra gang til gang. Prisen afhænger af bilmærke og ekstraudstyr i ruden. Her kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigt tilbage med en specifik pris på din reparation i Odder.

Er du dækket af forsikring, kan vi kontakte dit forsikringsselskab. Derfor er alt, du skal gøre blot at kontakte os og aftale et tidspunkt, og derfra får du en bil, der er så god som ny.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere