Chat med os
x

Stenslag er irriterende, tidskrævende og koster penge. Derfor går det også ud over humøret, når en sten finder vejen til din bilrude, så den slår revner.

Hos Dansk Bilglas vil vi gerne give dig som nyborgenser den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi mobilservice, hvor vi kan udføre reparation af stenslag i Nyborg på din adresse eller arbejdsplads.

Derfor hjælper vi dig med den tidskrævende del, og da du ikke behøver at være til stede under reparationen, er alt du skal gøre at kontakte os og aftale et tidspunkt, hvor vi skal komme til dig.

Vi er der, når du har brug for reparation af autoglas i Nyborg

Vi er tilgængelige alle hverdage mellem 8-16, og vi kan rykke hurtigt ud til dig, hvis du har brug for det.

Ved en mobil reparation af autoruder i Nyborg sikrer vi os, at du ikke behøver at tage hensyn til reparationen.

Udskiftning af bilruder

Er du på udkig efter et skift af autoglas i Nyborg, gælder vores mobilservice også her.

Hvis din bilrude ikke står til at redde, kan vi komme ud til dig og skifte bilruden. Vi sikrer os altid, at kvaliteten er i top, og at ruden indeholder samme udstyr som den oprindelige. Derfor følger der også en ejertidsgaranti med på vores rudeskift.

Hos Dansk Bilglas rykker vi ud året rundt

Når vi laver skift af bilrude i Nyborg, bruger vi en særlig 2-komponent rudelim, som giver et professionelt resultat. Rudelimen kan bruges i alt slags vejr året rundt, og den hærder hurtigt, så din bil kan benyttes samme dag, som reparationen er udført.

Vores eneste krav er, at du giver os adgang til din bil enten ved at lade den være ulåst eller ved at efterlade en bilnøgle.

Priser

Har du brug for hjælp i Nyborg?

Vores pris på reparation af stenslag er 650 kroner for ét stenslag og kun 150 kroner yderligere per stenslag. Her koster vores mobilservice 250 kroner.

Skal din rude udskiftes, er der ingen fast pris, da vores pris på skift af forrude, siderude og bagrude afhænger af din bil og rudens kvalitet. Her kan du udfylde vores kontaktformular, og dernæst vil vi vende hurtigt tilbage med en specifik pris. Vores mobilservicegebyr for rudeskift er fastlagt til 350 kroner.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere