Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Nakskov

Din dag behøver ikke gå i stå, bare fordi du får et stenslag. Med vores mobilservice kan du - på en valgfri adresse i Nakskov - få repareret dit stenslag, hurtigt og effektivt. Vi bryster os på godt håndværk, men især også en hurtig og smertefri proces. Efterlad bilen ulåst, eller giv os adgang til en nøgle, og vi kan endda klare reparationen uden, du behøver at være til stede. Så behøver du ikke bruge mere end højst nødvendigt af din dyrebare tid på reparationen af din bilrudes stenslag. Vi tilbyder mobilservice alle hverdage fra kl. 8-16, og når autoruden er repareret, kan du være på vejen igen selv samme dag, som stenslaget er blevet repareret. Det er takket været vores komponent rudelim, som hærder hurtigt, og er uafhængig af vejrforhold. 

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice er ikke kun begrænset til reparation af stenslag. Er din bilrude ødelagt, kommer vi mere end gerne til Nakskov for at udskifte den. Afhængig af hvilken bilrude, det handler om, tager det ofte højst én arbejdsdag, og du er klar til at komme på hjulene igen bare 30 minutter efter udskiftningen af autoruden. Alle vores udskiftninger kommer samtidigt med en ejertidsgaranti, hvilket er en garanti for, at bilruden er tæt resten af din bils levetid. Hvis du er i tvivl om dit stenslag er så seriøst, at hele bilruden skal skiftes, er der her et par retningslinjer. Størrelsen på stenslaget er en vigtig faktor; er det større end en to krone, skal hele bilruden skiftes. Ligeledes skal du have en udskiftning, hvis stenslaget sidder mindre end 5 cm fra kanterne, eller hvis det er begyndt at slå revner. Er du i tvivl, om bilruden skal repareres eller udskiftes, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Priser på reparation & udskiftning

Vi mener, at reparation af stenslag ikke skal koste spidsen af en jetjager. Derfor tager vi kun 400 kroner for det første stenslag, der skal repareres, mens alle yderligere kommer til at koste dig bare 150 kr. pr styk. Skal vi køre ud, og klare reparationen på en ønsket adresse, tager vi et mindre gebyr på 250 kr. Kan bilruden ikke redes med en normal reparation, og skal den udskiftes, afhænger prisen af en række ting. Først og fremmest mærket af din bil samt model. Dernæst om der er tale om en bagrude, siderude eller forrude udskiftning. Forruder starter ved 1.900 kroner, men har du en ødelagt side- eller bagrude, bedes du taget kontakt til os for at få en konkret pris.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere