Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Næstved

Vi hos Dansk Bilglas vil gerne gøre det nemt for dig, som er blevet ramt af stenslag. Derfor tilbyder vi mobilservice, hvor vi hellere end gerne kommer forbi en valgfri adresse i Næstved for at klare reparationen. Efterlader du bilen ulåst, eller giver du os adgang til nøglen, kan reparationen af dit autoglas klares uden, at du er til stede. Det betyder, at du kan få repareret et eller flere stenslag, mens du bruger tiden fornuftigt på arbejdet eller derhjemme, med en god ro i maven om, at din bil igen snart er køreklar. Vores 2 komponent rudelim kan bruges året rundt, under alle vejrforhold og hærder hurtigt, så allerede samme dag bilruden er repareret, kan du være på vejen igen. Et stenslag starter ofte som en frustrerende oplevelse, men med hjælp fra Dansk Bilglas kan du hurtigt slippe af med den frustration igen.

Udskiftning af bilruder

Det er vigtigt at lave en vurdering af, om bilruden står til at redde med en reparation, eller om det er klogest at udskifte den i stedet. Den vurdering laves på baggrund af både stenslagets størrelse samt dens placering på bilruden. Eftersom vores mobilservice i Næstved også dækker udskiftning af autoglas, skal du dog ikke fortvivle, hvis ruden ikke står til at redde. Vores dygtige montører er autoriserede, hurtige og effektive når det kommer til skift af autoglas, og når de er færdige, kan du allerede køre afsted igen 30 minutter efter. Omhandler det forruden, står de ligeledes for kalibrering af alle sensorer, følere og kameraer, så den virker præcist som før. Samtidigt bruger vi bilruder af samme kvalitet som bilproducenterne, da de kommer fra samme fabrik. Du kan derfor trygt lade Dansk Bilglas stå for udskiftningen af din autorude.

Priser på reparation & udskiftning

Heldigvis behøver din pengepung ikke tager et lige så stort slag som din stenslags-ramte forrude. En reparation af stenslag koster nemlig kun 400 kr. for det første, der skal klares, og herefter 150 kr. pr styk. Skal forruden udskiftes, koster dette kun fra 1.900 kr. og inkluderer både prisen på selve forruden samt montage af den. Den specifikke pris afhænger af hvilken bil, du kører i, så kontakt os meget gerne for at høre, hvad en ny forrude til netop din bil koster. Når du gør brug af vores mobilservice, er der en mindre merpris i form af 250 kr. ved reparation af stenslag, og 350 kr. ved udskiftning af bilruder. 

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere