Chat med os
x

Hos Dansk Bilglas vil vi gerne give dig en god oplevelse, når uheldet har været ude, og din bil er blevet ramt af stenslag. Derfor tilbyder vi mobilservice. Hvis du ikke har tid til at komme til os, kommer vi gerne til dig og laver en reparation af stenslag i Middelfart.

Adressen og tidspunktet vælger du, og vi kan komme alle hverdage i tidsrummet 8-16. Dermed har vi en stor fleksibilitet og sørger for at spare dig for dyrebar tid.

Vi reparerer dit stenslag, mens du bruger tiden på vigtigere ting

Ved en reparation af autoglas i Middelfart behøver du ikke selv at være hjemme. Du skal blot give os adgang til bilen ved at lade den være ulåst eller efterlade en nøgle. Dermed kan du passe dit job, mens vi gør din bil køreklar.

Vi lover, at bilen er klar til at rulle på landevejene samme dag, som vi har været forbi. Det skyldes, at vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som er hurtigtørrende og gør det muligt at tilbyde reparation af stenslag i Middelfart hele året rundt.

Udskiftning af bilruder

Når din rude har været udsat for stenslag, kan vi enten reparere ruden eller udskifte den med en ny. Er skadens omfang store giver en udskiftning bedst mening. Vi tilbyder også skift af autoglas i Middelfart via vores mobilservice, hvor vi kommer til dig på en ønsket adresse.

Vi kan lave skift af bilrude i Middelfart på dine præmisser

Vi tilpasser altid vores service til dig og dine behov, og vi sørger for, at kvaliteten bliver den samme som originalen. Som bevis for dette følger der selvfølgelig en ejertidsgaranti med.

Hvor, du bor i Middelfart, er underordnet, og vi kommer både på arbejdspladser og til private hjem. Med vores fleksibilitet sørger vi for, at din hverdag kan fortsætte uændret, og vi kommer hurtigt til dig, når du har brug for hjælp.

Priser

For 650 kroner kan vi reparere din bil. Det er vores pris på reparation af stenslag, mens vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude er varierende fra bilmærke til bilmærke. Vores mobilservice koster 250 kroner ved reparationer og 350 kroner ved rudeskift.

Er du dækket af din forsikring, vil den ofte dække mobilservicegebyret, hvorfor der er endnu en god grund til at få os ud og reparere din bil. Vi kan ligeledes etablere kontakten til forsikringsselskabet, så du er fri for selv at bruge tid på det.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere