Hos Dansk Bilglas kan du få professionel hjælp til reparation af stenslag og autoruder i Lyngby. Endda uden, at du skal aflevere din bil på ét af vores mange værksteder. Med Dansk Bilglas’ Mobilservice har vi nemlig gjort det nemt og enkelt for dig at få repareret stenslag og autoruder, dér hvor du befinder dig - naturligvis til en god pris. Og dét er en løsning, som du kan få stor glæde af.

Når du booker vores Mobilservice, får du besøg af én af vores mange dygtige montører. Det er nemt og enkelt at booke vores Mobilservice til et besøg i Lyngby - og det står dig frit for at vælge adressen. Det kan være på din private adresse, men også ved din arbejdsplads eller et andet sted, hvor du befinder dig til hverdag mellem 08 og 16.

Uanset hvor i Lyngby du ønsker vores hjælp til reparation af en autorude, der er revnet efter et stenslag, så har vi dygtige medarbejdere, der kan klare opgaven hurtigt og effektivt. Og du behøver ikke engang selv at være ved bilen, når vi ankommer. Bilen skal blot være ulåst, eller vi skal have mulighed for at få adgang til nøglen. Det er enkelt og nemt at og sparer dig for en masse besvær, så din dag ikke påvirkes.

Udskiftning af bilruder

Hvis uheldet er ude, og du har behov for at få skiftet en bilrude, der er gået i stykker efter et stenslag, er Dansk Bilglas et rigtig godt valg. Vores mobilservice er nemlig specialister i skift af bilruder, og vi har derfor mange dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dig i hele Lyngby.

Dansk Bilglas’ Mobilservice laver skift af bilruder året rundt - selv i dårligt vejr. Du skal derfor ikke holde igen med at kontakte os, hvis du er i tvivl, om vi kan udskifte din bilrude.

Vores mobilmontører benytter en særlig udviklet 2-komponent rudelim, der gør det muligt at skifte bilruder udenfor hele året rundt. Det gælder, uanset temperatur og vejrforhold. Denne specialudviklede rudelim hærder hurtigt, så du kan køre i bilen samme dag, hvor vi har skiftet bilruden.

Har du en nyere bil med ekstraudstyr i forruden vil der ofte være brug for at kalibrere eller initialisere efterfølgende. Men dette kan vores mobilmontører naturligvis også klare, når de skifter en bilrude i din bil. Derfor skal du ikke bekymre dig, men blot se frem til et godt resultat og glæde dig til igen at køre i din bil.

Priser

Hos Dansk Bilglas får du altid en god pris på reparation af stenslag og skift af en bilrude. Det gælder, uanset om du afleverer din bil til reparation på ét af vores værksteder, eller du får besøg af vores Mobilservice og en dygtig montør et sted i Lyngby.

Er reparationen en del af en forsikringssag, er gebyret for reparationen typisk dækket. Og har du en forsikring, der dækker en glasskade, så håndterer vi kontakten med dit forsikringsselskab. Det gør det nemt og enkelt for dig.

Din pris for reparation af stenslag af vores Mobilservice er 650 kr. og 150 kr. for de efterfølgende stenslag, mens din pris for en ny forrude, siderude eller bagrude afhænger af flere ting, som bil- og udstyrsmodel.

Det er priser, der ikke ødelægger budgettet, men derimod gør det til en overkommelig opgave at få repareret stenslag eller skiftet bilrude. Og kvaliteten af vores arbejde og materialer er naturligvis af højeste karakter. Du får altså masser af værdi for pengene hos Dansk Bilglas.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere