Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Lillerød

Et stenslag kan være tidskrævende, frustrerende og generelt bare en torn i øjet. Det vil vi hos Dansk Bilglas dog lave om på, så din dag ikke behøver at gå i stå, når du får et stenslag i din bilrude. Når uheldet er ude, kommer vi nemlig hellere end gerne forbi dit hjem, arbejdsplads eller anden adresse i Lillerød for at reparere det. Vi kalder det mobilservice, og alle hverdage mellem kl. 8-16 kan du booke os til en reparation på en valgfri adresse. For derudover at gøre det så smertefrit for dig som muligt, behøver du ikke engang at være til stede, mens vi reparerer autoruden. Vi skal bare have adgang til bilen, enten ved at du efterlader den ulåst, eller ved at give os adgang til en nøgle. Efter stenslaget er repareret, kan du endda være på vejen selv samme dag, takket været vores hurtighærdende 2 komponent rudelim. 

Udskiftning af bilruder

Et stenslag der sidder for tæt på rudens kanter, som har slået revner eller som generelt er større end en to-krone, kan ikke repareres. Er det tilfældet, skal du i stedet have udskiftet hele ruden. Her er det vigtigt at være kritisk over for hvem, du vælger til at udskifte bilruden - især hvis det gælder forruden. Forruden er nemlig en vigtig del af bilens strukturelle styrke, og er den ødelagt, kan det have konsekvenser, hvis du skulle komme ud for et trafikuheld. Heldigvis kan vores dygtige montører også klarer udskiftning af autoglas i Lillerød, såvel som reparationer af stenslag. Du får en forrude i præcis samme kvalitet, som var den kommet direkte fra forhandleren, da vi nemlig får autoglas fra selv samme producenter. Derudover tager det højst en hverdag at få skiftet forruden, og du er køreklar bare 30 minutter efter, at montøren er færdig med installationen. Vi sørger selvfølgelig også for, at forruden er kalibreret, så alle sensorer og kameraer virker med den nye bilrude.

Priser på reparation & udskiftning

Når du bruger vores mobilservice, tager vi et mindre gebyr på 250 kr. ved reparation af stenslag, og 350 kr. ved udskiftning af forrude, bagrude eller siderude. Når det kommer til selve reparationen af stenslag, kan det ofte, alt i alt, klares for under 1.000 kr., afhængig af hvor mange stenslag du har. Det første koster nemlig kun 400 kr., og de næste 150 kr. pr. styk. Bilruder varierer meget i pris afhængig af bilen, du kører i, men forruder starter ved 1.900 kroner og opefter. Husk dog at tjekke din forsikring. Det kan meget vel være, at du har en form for glasforsikring, og disse dækker ofte helt reparation af stenslag. Det er ikke altid, de dækker udskiftninger af bilruder, men gør de, er det ofte med en form for selvrisiko.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere