Vi kører rundt og laver reparation af stenslag og autoruder i Lemvig. Vi er tilgængelig i hele byen og kommer gerne til dig på din adresse for at foretage reparationen.

Med vores mobilservice sørger vi for, at din dårlige oplevelse med et uheldigt stenslag bliver vekslet til en god. Vores princip er, at du skal kunne fortsætte din hverdag som før, mens vi reparerer din bil. Derfor kommer vi også gerne til dig, og du ikke behøver at være hjemme, mens vi foretager reparation af stenslag i Lemvig.

Du skal blot efterlade din bil ulåst eller give os adgang til en nøgle.

Din bil er køreklar samme dag, som vi udfører reparation af stenslag i Lemvig

Når vi laver reparation af autoglas i Lemvig, sørger vi altid for, at din bil er køreklar samme dag, som reparationen er foretaget.

Derfor er der mange gode grunde til at lade Dansk Bilglas foretage en reparation af stenslag og autoruder i Lemvig.

Udskiftning af bilruder

I visse tilfælde står din rude ikke til at redde, og det vil ikke give mening at prøve at reparere på den. Vores mobilservice dækker også skift af autoglas i Lemvig, og derfor kan vi også komme til dig og udskifte din rude, hvis skadens omfang er slem.

Når du laver et skift af din bilrude, får den nye rude samme kvalitet som den forrige, da vi initialiserer det samme udstyr, som den originale bilrude. Vi kan komme ud til dig på alle hverdage fra 8-16, og vi kan rykke hurtigt og på et tidspunkt, der passer dig.

Ved skift af autoglas i Lemvig følger der en ejertidsgaranti med som et bevis for, at vi har udført et ordentligt stykke arbejde.

Priser

Vi har faste priser på reparation af stenslag og vores mobilservice, mens vores pris på for en ny forrude, siderude eller bagrude er varierende. Hvis du står overfor et rudeskift, kan du udfylde vores kontaktformular og få oplyst en præcis pris.

Klik her for at se vores priser for en ny frontrude →

Vores mobilservice i Lemvig koster 250 kroner ved reparation af stenslag og 350 kroner ved rudeskift. Ofte vil en glasforsikring kunne dække denne udskift, hvorfor der er endnu en god grund til at benytte sig af vores service.

Vores pris for reparation af stenslag er 650 kroner for det første stenslag og yderligere 150 kroner per stenslag.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere