Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Korsør

Er uheldet ude, og har du et træls stenslag i forruden? Så lad os hjælpe dig med en grundig og effektiv reparation af dit stenslag i Korsør. Vi kommer til lige præcis den adresse, du ønsker, og vi kan udføre reparationen uden, du behøver at være til stede. Vores mission hos Dansk Bilglas er nemlig at gøre dit liv som nemt som muligt, når du har været udsat for et stenslag i en autorude. Det gør vi ved at tilbyde mobilservice, hvor du på alle hverdage mellem kl. 8-16 kan vælge, hvor vi skal komme forbi for at reparere dit stenslag. Det kan være på hjemmeadressen, arbejdspladsen eller endda mens du er på shopping tur, og så længe vi kan få adgang til bilen, kan det ordnes, uden du behøver at være til stede. Med vores 2 komponent rudelim er du samtidigt køreklar samme dag, som stenslaget er repareret, og kan fortsætte dit liv som intet var hændt. 

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice dækker også skift af autoglas i Korsør. Så er stenslaget vokset, har slået revner eller er for tæt på rudens kant, kan vi ligeledes hjælpe dig med at montere en spritny bilrude. Som ved reparation kan udskiftningen ordnes uden, at du er til stede, og når ruden er monteret, initialiseres alt ekstraudstyr, så den står klar som ny. Når vi skifter en bilrude, bliver du samtidigt dækker af vores ejertidsgaranti, som er vores garanti for, at autoruden forbliver tæt, så længe du har bilen. Så står du og mangler professionel reparation eller udskiftning af en bilrude i Korsør, er Dansk Bilglas er godt valg for dig. 

Priser på reparation & udskiftning

Hvis forruden kan reddes med en simpel stenslag rep, behøver du kun slippe 400 kr. for ét stenslag på din bilrude. Er der yderligere stenslag, der skal repareres, koster de herefter bare 150 kr. pr styk. Skal vi køre ud til dig på en valgfri adresse, tager vi et lille gebyr på 250 kr. Er stenslaget omvendt for groft til, at det kan reddes med en reparation (og ruden skal udskiftes), er du nødt til at kontakte os for en nærmere pris. Årsagen til det er, at der findes hundredvis af forskellige former for autoglas afhængig af din bils mærke og model. En ny forrude starter dog ved 1.900 kroner, og gør du brug af vores kør-ud service, koster en udskiftning af bilglas 350 kr.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere