Chat med os
x

Har du behov for professionel hjælp til reparation af stenslag og autoruder i København, er Dansk Bilglas et godt og sikkert valg til opgaven. Vi er nemlig specialister i reparation af autoglas og har mange års erfaring på området.

For at gøre det nemt for dig at få repareret stenslag eller udskiftet en bilrude kan du få hjælp af Dansk Bilglas’ Mobilservice. Vores mobilmontører kan nemlig besøge dig på en valgfri adresse i København, hvor de kan reparere autoglas som følge af stenslag.

Med vores smarte Mobilservice slipper du for at aflevere din bil på ét af vores mange værksteder. Du kan derimod fortsætte dagen på normal vis uden at skulle ændre i dine planer. Det er nemt og enkelt og sparer dig for både tid og besvær. Af den grund er vores Mobilservice også en populær løsning til reparation af stenslag og autoruder.

Det er hurtigt og nemt at booke et besøg af én af vores dygtige mobilmontører. Du vælger desuden selv frit, hvor i København opgaven skal udføres. Det kan eksempelvis være på din private adresse, men naturligvis også ved din arbejdsplads eller et andet sted i København, hvor du opholder dig en hverdag mellem 08 og 16. Så bliver det ikke meget nemmere at få repareret stenslag i din bilrude.

Udskiftning af bilruder

En skade i din bils autoglas kan nemt skabe frustration og ærgrelse. Men heldigvis er skift af en bilrude i København nemt og enkelt, når du gør brug af Dansk Bilglas.

Vi har dygtige montører med mange års erfaring inden for reparation af autoruder. Og når vi skifter en bilrude i din bil, får du naturligvis garanti for tæthed i den tid, du ejer bilen. Det kalder vi ejertidsgaranti, hvilket er en klar fordel for dig. Hos Dansk Bilglas kan du derfor være sikker på professionelt arbejde og høj kvalitet, der ikke giver dig nogen problemer.

Med vores Mobilservice kan du desuden få skiftet en bilrude hurtigt, så du kan køre i din bil samme dag, som du har fået udskiftet bilruden. Vi kan skifte bilruder hele året rundt uanset vejr og temperatur, da vi gør brug af en 2-komponent rudelim, der er specialudviklet til netop denne opgave. Den er så effektiv, at skift af din bilrude går så hurtigt som overhovedet muligt.

Hvis du har en nyere bilmodel med ekstraudstyr i forruden, kan vi desuden tage os af kalibrering og initialisering efter rudeskiftet. Så kan du være sikker på, at alt er som det skal være, når du får bilen igen. Og du behøver desuden ikke være ved bilen, når vi ankommer. Så længe bilen er ulåst, eller vi kan få adgang til en nøgle. Vores Mobilservice gør med garanti skift af en bilrude nemt og problemfrit for dig.

Priser

Du ønsker naturligvis en god pris på reparation af stenslag i København. Og den får du hos Dansk Bilglas. Det gælder, uanset om reparationen finder sted på ét af vores værksteder, eller hvis den udføres af vores erfarne mobilmontører.

Hvis reparationen er del af en forsikringssag, er gebyret for reparationen typisk dækket. Og har du en forsikring, som dækker glasskader, kan vi klare kontakten med dit forsikringsselskab.

Din pris for reparation af stenslag fra vores Mobilservice er 650 kr. for det første stenslag og 150 kr. for yderligere stenslag. Prisen for en ny forrude, bagrude eller siderude afhænger derimod af andre faktorer, som din bil- og udstyrsmodel.

Hos Dansk Bilglas kan du være sikker på, at du får en god pris på reparation af stenslag eller skift af revnet autoglas. Og kvaliteten af det udførte arbejde er naturligvis helt i top, så du ikke skal bekymre dig om din bilrude igen. Det skal nemlig være nemt, enkelt og problemfrit at få repareret din bilrude, så du kan bruge din bil igen hurtigst muligt.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere