Chat med os
x

Med vores mobilservice kommer vi til dig, i stedet for at du kommer til os, når et stenslag har ramt din rude. Vi kan lave en reparation af stenslag i Kalundborg på din adresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage, og vi sørger for, at din bil kan køre samme dag.

Du skal ikke tage dyrebar tid ud af din kalender, men blot ringe til os. Vi kommer som aftalt, og du behøver ikke selv at være til stede, mens vi laver en professionel reparation af dit autoglas i Kalundborg. Du kan passe dit arbejde i mellemtiden, og derfor giver vores mobilservice rigtig stor værdi for dig, der ikke ønsker at bruge din på at få din bil repareret.

Alle vores reparationer udføres af autoriserede montører, og vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, hvorfor vi kan reparere stenslagsskader hele året rundt uanset vejr.

Udskiftning af bilruder

Hos Dansk Bilglas kan vi også lave skift af autoglas i Kalundborg som et led i vores mobilservice. Hvis det ikke kan betale sig at reparere din rude, kan den udskiftes med en ny.

Når vi laver skift af din bilrude i Kalundborg, sørger vi altid for, at der ikke er forskel på den nye rude samt originalen. Det betyder også, at vi kalibrerer alt det ekstraudstyr, der måtte høre til.

Hos os får du hurtig og fleksibel service

Du er garanteret som følge af vores rudeskift i form af en ejertidsgaranti. Det er din sikkerhed for, at vi har udført et ordentlig stykke arbejde, selvom du måske ikke selv har været vidne til det.

Hele pointen med vores mobilservice er nemlig, at du skal kunne fortsætte din dag uhindret, og derfor er alt, vi kræver, en bilnøgle, så vi har adgang til din bil.

Priser

Vores pris på reparation af stenslag starter på 650 kroner for reparation af det første stenslag. Dernæst koster det 150 kroner per stenslag. Ønsker du at benytte dig af vores mobilservice, hvor vi kommer til dig i Kalundborg, koster det 250 kroner, når du skal have repareret ruden.

Derimod er vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude forskel. Det afhænger af ruden, bilmærke og ekstraudstyr. Derfor kan du udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med en specifik pris. Her koster mobilservice 350 kroner.

Skulle din forsikring dække, vil den som oftest dække mobilservicegebyret, så det bliver gratis for dig at få os ud til dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere