Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Ishøj

Lige meget hvor god en bilist du er, kan det næsten ikke undgås, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv, vil blive ramt af en flyvsk sten, og få et stenslag på en eller flere af dine autoruder. I langt størstedelen af tilfælde sker det nemlig oftest pga. hændelser udenfor din kontrol. Samtidigt kommer stenslag ofte på de mest ubelejlige tidspunkter, hvilket gør det hele til en meget frustrerende affære. Vores mission hos Dansk Bilglas er dog at hjælpe dig med ikke bare at få repareret stenslaget, men få det gjort hurtigt og effektivt, så du hurtigst muligt kan komme på Ishøjs veje igen. Det gør vi med hjælp fra vores specielle 2 komponent rudelim, som sikrer, at du er godt kørende igen allerede samme dag, som du har fået repareret dine bilruder. Sidst men ikke mindst behøver du ikke engang at være til stede, mens vi reparerer stenslaget. Vi skal bare have adgang til bilen, og så ordner vi resten. På den måde sparer du både tid, energi og en masse besvær.

Udskiftning af bilruder

Er stenslaget begyndt at slå revner? Eller sidder det tæt på rudens kanter? Så er der god chance for, at stenslaget ikke længere kan repareres. Vores autoriserede montører kan dog stadig hjælpe dig i Ishøj. Gælder det forruden, kalibreres den efter udskiftning, og hvad enten det er for-, bag- eller sideruder, det handler om, får du altid ejertidsgaranti på din nye rude. Det er vores garanti for, at autoruden vil være tæt resten af bilens levetid. Samtidigt sørger vi for, at alt ekstraudstyr der fandtes på din gamle rude, monteres og initialiseres på din nye rude. Står du derfor med en ødelagt autorude i Ishøj, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi får dig hurtigt på vejen igen.

Priser på reparation & udskiftning

Skal vi besøge dig på en valgfri adresse i Ishøj, koster vores mobilservice hhv. 250 kroner for stenslag, og 350 kr. for skift af rude. Selve reparationen af stenslag koster bare 400 kr. for det første, og herefter 150 kr. pr. styk, hvis flere stenslag skal repareres. Har du en glasforsikring, er reparation af stenslag ofte helt eller delvist dækket. Prisen for en udskiftning af autoglas, varierer afhængig af bilruden, samt hvilken mærke og model bilen er. En forrude starter dog på 1.900 kr., hvilket nogle glasforsikringer også dækker med en eventuel selvrisiko. Book vores mobilservice allerede i dag, og bliv køreklar igen, inden du har set dig om.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere