Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Ikast

Som bilejer vil du næsten med garanti blive udsat for et stenslag på et eller andet tidspunkt. Og når det sker, kan det være en utroligt frustrerende oplevelse. Derfor tilbyder vi hos Dansk Bilglas også at komme ud til dig, hvad enten det er på hjemmeadressen, kontoret eller et helt tredje sted. Vi kalder det mobilservice, og vores mål er at spare dig for så meget tid (og energi), som overhovedet muligt. Har vi adgang til bilen, kan det endda klares uden, at du er til stede, og med vores unikke rudelim er du køreklar igen selv samme dag. Så bor du i Ikast, og har fået et stenslag i en eller flere bilruder, skal du ikke tøve med at kontakte os i dag, så du hurtigt kan komme over hovedpinen.

Udskiftning af bilruder

Er der tale om et alvorligt stenslag, kan autoruden ikke reddes med en reparation. Sidder stenslaget for tæt på bilrudens kant, er det større end en to krone eller er det begyndt at slå revner, er det i stedet nødvendigt at skifte hele ruden. Dette kan vi dog også klare i Ikast med vores mobilservice, og du er sikret samme høje kvalitet, som ved en reparation. Er det forruden der skal skiftes, står vi også for kalibrering af sensorer og følere, så alt virker præcist som før. En kalibrering tager ca. 30 minutter, så du er hurtigt køreklar igen. Slutteligt sørger vi for at rengøre bilen for eventuelle glasskår, og når vi er færdige, vil du stå tilbage med en bilrude, som ser og føles præcist, som havde du lige købt bilen fra forhandleren.

Priser på reparation & udskiftning

Har din rude et stenslag, der skal repareres, koster dette dig kun 400 kr. for det første, og herefter 150 kr. pr. styk. De fleste har en glasforsikring, hvilket ofte dækker en del eller hele prisen ved reparation. Skal hele ruden udskiftes, afhænger prisen meget af hvilken type autorude, der er tale om, samt hvilken bilmærke og model, du kører i. Udskiftning af forruder starter dog som udgangspunkt på 1.900 kr., og ligeledes er dette ofte inkluderet i en glasforsikring, enten fuldt dækket eller med en selvrisiko. Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så du behøver ikke engang at kontakte dem selv, da vi står for al kontakt med dem, når vi hjælper dig med reparation eller udskiftning af din bilrude. Slutteligt koster det kun 250-350 kr. hhv. at få repareret eller udskiftet din bilrude på en valgfri adresse med vores mobilservice.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere