Chat med os
x

Er din bils autoglas revnet efter stenslag, er hjælpen nær. Dansk Bilglas er specialister i glasskader og tilbyder reparation af stenslag og autoruder i Hvidovre, der udføres af erfarne montører.

Med vores Mobilservice kan vi rent faktisk reparere autoruder hjemme hos dig, så du slipper for at skulle aflevere din bil på ét af vores mange værksteder. Det er nemt og enkelt for dig, så du i stedet kan bruge din tid på andre vigtigere ting end et værkstedsbesøg. Alle vores reparationer af stenslag og autoruder foretages af dygtige medarbejdere, så du kan være sikker på et godt og holdbart resultat.

Det smarte ved Dansk Bilglas’ Mobilservice er, at vi kan udføre en reparation af stenslag hjemme hos dig på din private adresse. Men vi kan også klare opgaven ved din arbejdsplads eller et andet sted i Hvidovre, hvor du holder til på en hverdag fra 08 til 16.

Du behøver heller ikke selv at være ved din bil, når vi ankommer. Din bil skal bare være ulåst, eller vi skal kunne få adgang til din nøgle. Med hjælp fra vores mobilmontører bliver den ærgerlige oplevelse med stenslag og en revnet autorude heldigvis hurtigt til en god oplevelse.

Udskiftning af bilruder

Et skift af en bilrude er nemt og enkelt, når du vælger Dansk Bilglas. Derfor er vi også et populært valg i Hvidovre og resten af landet.

Vores Mobilservice har dygtige montører, der hurtigt kan stå til rådighed og hjælpe dig med skift af en bilrude efter et stenslag. Vi kan faktisk hjælpe vores kunder året rundt, da vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, der muliggør at reparere og skifte bilrude uanset vejr og temperatur. Det er smart og gør det samtidig muligt for dig at kunne køre i din bil samme dag, hvor du har fået udskiftet en bilrude.

I mange nyere bilmodeller er der en del ekstraudstyr i forruden, som skal kalibreres og initialiseres efter en reparation. Den opgave kan vi også klare uden problemer, så alt er i orden, når bilen står klar til dig. Og du får desuden en garanti for tæthed - en såkaldt ejertidsgaranti - der gælder i den tid, du ejer bilen. Så kan du være sikker på professionelt arbejde og et tilfredsstillende resultat, når du vælger Dansk Bilglas.

Priser

Ønsker du en god pris for reparation af stenslag, er du kommet til det rette sted. Hos Dansk Bilglas har vi nemlig priser, der ikke ødelægger budgettet, når du skal have repareret revnet autoglas. Det gælder både på vores værksteder, men også hvis du får besøg af vores Mobilservice  på en adresse i Hvidovre.

Prisen for at få repareret stenslag af vores dygtige mobilmontører er 650 kr. for det første stenslag. Yderligere stenslag koster 150 kr. per stenslag. Skal hele bilruden udskiftes, kan du naturligvis også få en god pris for en ny forrude, bagrude eller siderude. Den afhænger dog i høj grad af en række ting, som bl.a. bil- og udstyrsmodel. Du kan dog regne med et resultat i høj kvalitet, uanset hvad du skal have lavet hos Dansk Bilglas.

Er din reparation en del af en forsikringssag, dækkes gebyret typisk. Og vi kan også klare kontakten til dit forsikringsselskab, hvis du har en forsikring for glasskade. Hos Dansk Bilglas mener vi nemlig, at det skal være let og problemfrit for dig og alle andre at få repareret en bilrude efter stenslag.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere