Chat med os
x

Har du brug for reparation af stenslag i Holbæk?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Dansk Bilglas kan vi komme og lave en reparation af autoglas i Holbæk på din adresse i byen. Det kan ligeledes være på din arbejdsplads eller et andet sted efter dit ønske.

Du får fleksibel og pålidelig service, når vi reparerer autoglas i Holbæk

Via vores mobilservice står vi til rådighed for dig fra 8-16 på alle hverdage, hvor vi hurtigt kan rykke ud til dig og foretage en reparation af stenslag eller autoruder i Holbæk.

Du behøver ikke selv at være til stede, mens vi reparerer din bil. Du skal blot efterlade en nøgle, så vi har adgang til den. Ligeledes sørger vi for, at din bil kan bruges samme dag, som reparationen er foretaget. Det skyldes, at vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som er hurtigtørrende og gør det muligt at foretage reparationen i alt slags vejr.

Udskiftning af bilruder

Når din bil er blevet ramt af stenslag eller på anden måde blevet ødelagt, skal det vurderes, om ruden skal repareres, eller om den skal udskiftes med en ny. Har du brug for skift af autoglas i Holbæk, kører vi ligeledes gerne til den ønskede adresse i hele byen.

Skulle den oprindelige rude have ekstraudstyr, går vi selvfølgelig ikke på kompromis, og derfor sørger vi for at få ekstraudstyret initialiseret i den nye rude, så den rummer samme kvalitet som originalen.

Du er også dækket af en ejertidsgaranti på reparationen eller skift af bilrude i Holbæk. Hos Dansk Bilglas har vi selvfølgelig garanti på vores reparationer, fordi vi stoler på vores faglighed. Vi udfører altid et grundigt og professionelt stykke arbejde, og derfor får du selvfølgelig en garanti med.

Priser

Vores pris på reparation af stenslag er 650 kroner for ét stenslag. Derefter koster det yderligere 150 kroner per stenslag. Skal vi komme til dig, vil denne service koste 250 kroner i forbindelse med reparation af stenslag.

Fair priser for reparation af stenslag og skift af forrude i Holbæk

Skal der monteres en ny rude, er vores pris på en ny forrude, bagrude eller siderude i Holbæk forskellig fra reparation til reparation.

Her spiller flere ting ind som bilmærke og rudens stand. Vi kan dog komme med en specifik pris, hvis du kontakter os og fortæller om din bil, og et tilbud på reparationen er selvfølgelig uforpligtende. Vores mobilservice koster 350 kroner, hvis vi skal komme til dig og skifte bagrude eller andet i Holbæk.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere