Chat med os
x

Vi kan komme til dig og udføre en professionel reparation af stenslag i Hørsholm. Adressen og tidspunktet vælger du, og du behøver ikke selv at være til stede, mens din bil bliver så god som ny.

Hos Dansk Bilglas ved vi, at stenslag kommer uventet og til stor irritation for både humør og pengepung. Derfor vil vi gerne give dig så god en service som overhovedet muligt ved at lade dig omrokere mindst muligt.

Reparation af stenslag og autoglas i Hørsholm – nemt, bekvemt og hurtigt

Vi tilbyder effektiv og fleksibel reparation af autoglas i Hørsholm. Alt, du skal gøre, er at efterlade dine bilnøgler, så vi har adgang til din bil. Hvor du bor i Hørsholm, er underordnet, og vi kan komme til både dit hjem og arbejdsplads.

Som prikket over i’et sørger vi for, at din bil er køreklar igen samme dag, som reparationen er udført. På den måde medvirker vi til, at uheldet skaber mindst mulig gene for dig.

Udskiftning af bilruder

Er der behov for, at ruden skal udskiftes med en ny, tilbyder vi også skift af autoglas i Hørsholm. Vi monterer en rude, der er af samme kvalitet som den gamle, hvor vi kan initialisere det ekstraudstyr, der hørte med til originalen.

Når du skal have skift af bilrude, får du en ejertidsgaranti med som bevis på, at vi har lavet et grundigt stykke arbejde. Det er din sikkerhed, og den tøver vi aldrig med at give, da vi har en høj integritet og professionel standard.

Derfor udføres vores reparationer og rudeskift i Hørsholm også kun af autoriserede montører.

Priser

Vores pris for reparation af stenslag i Hørsholm og resten af landet er 650 kroner og yderligere 150 kroner per ekstra stenslag. Vil du benytte dig af vores mobilservice, hvor vi kommer til dig, koster det 250 kroner, når der er tale om reparationer.

Derimod er vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude i Hørsholm varierende og afhænger af rudetype og bilmodel. Her anbefaler vi, at du kontakter os for en mere specifik pris. Ved rudeskift koster vores mobilservice 350 kroner.

En glasforsikring vil typisk dække servicegebyret, hvis der er tale om en forsikringssag. Vi kan også sagtens stå for kontakt til forsikringsselskabet. Dermed skal du ikke gøre andet end at ringe til os og aftale et tidspunkt for reparationen.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere