Chat med os
x

Der er mange gode grunde til at vælge Dansk Bilglas, når din bilrude er blevet ramt af stenslag.

Vi kan udføre en reparation af stenslag i Hobro hos dig eller en adresse, du vælger. Din bil kommer ud at køre samme dag, som reparationen er foretaget, og du behøver ikke selv at være ved bilen, mens vores montør reparerer din bil.

Derfor kan vi lave en reparation af autoglas i Hobro på dine præmisser. Du skal ikke bruge tid på at køre til og fra værkstedet samt vente på, at bilen er færdig. Du kan ufortrødent fortsætte din hverdag som hidtil.

Med vores store fleksibilitet sørger vi for, at din oplevelse bliver så god som mulig, når du har været udsat for noget som irriterende og frustrerende som et stenslag.

Udskiftning af bilruder

Når din bilrude har været ramt af stenslag, er der to muligheder. Enten kan vi reparere ruden eller skifte den. I tilfælde af at ruden skal skiftes, kommer vi også gerne til din adresse. Vi udfører skift af autoglas i hele Hobro, og vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som gør din bil køreklar samme dag, som reparationen er udført.

Du skal ikke bruge unødig tid på skift af bilrude eller autoglas i Hobro

Når vi laver skift af bilrude i Hobro, medfølger der en ejertidsgaranti, som er din sikkerhed for, at vi har udført et grundigt og ordentligt stykke arbejde. Derfor kan du sove roligt om natten, når du bruger Dansk Bilglas.

 Vores service er skabt for at give dig så lidt arbejde som overhovedet muligt, og derfor behøver du hverken at møde os eller være til stede under reparationen.

Priser

Vi har faste priser for vores mobilservice, som er 250 kroner, hvis vi skal komme og reparere et stenslag og 350 kroner, hvis ruden skal skiftes. Har du en forsikring, der dækker, vil forsikringsselskabet ofte dække mobilservice-udgiften, og vi kan kontakte selskabet, hvis du ønsker det.

Vores pris for reparation af stenslag er 650 kroner for ét stenslag og yderligere 150 kroner per stenslag. Skal ruden derimod skiftes, er prisen forskellig alt efter bilmærke og rudens ekstraudstyr. Er der ekstraudstyr i den smadrede rude, sørger vi selvfølgelig for at få samme udstyr monteret i den nye rude. For en mere specifik pris er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere