Chat med os
x

Hos Dansk Bilglas tilbyder vi reparation af stenslag og autoruder i Helsingør. Har du været så uheldig, at din bil er blevet ramt af stenslag, og en bilrude er gået i stykker, så er hjælpen heldigvis lige i nærheden. Rent faktisk kan du få repareret en glasskade i din bil, uden at du behøver at besøge ét af Dansk Bilglas’ mange værksteder. Det er nemlig her, at vores Mobilservice kommer ind i billedet.

Mobilservice er vores måde at hjælpe dig med at få repareret din bils autoglas, så du hurtigt og nemt kan komme på vejen igen. Alle opgaver med reparation af stenslag og autoruder udføres af erfarne montører. Det er din sikkerhed for, at reparationsarbejdet udføres på bedste vis og sikrer dig et godt resultat.

Vi kan klare opgaven direkte hos dig på en valgfri adresse i Helsingør, så du slipper for at skulle aflevere din bil på vores værksted. Det kan f.eks. være på din private adresse, ligesom det også kan være ved din arbejdsplads eller et andet sted i Helsingør, hvor du befinder dig på en hverdag mellem 08-16. Det er både nemt og enkelt at få repareret stenslag og autoglas, samtidig med at du sparer en masse tid og besvær.

Udskiftning af bilruder

Dansk Bilglas er et populært valg, når det kommer til skift af bilruder - både i Helsingør, men også i resten af landet. Vi har nemlig dygtige montører med stor erfaring inden for reparation af stenslag og skift af bilruder.

Hos Dansk Bilglas ønsker vi, at din oplevelse i forbindelse med skift af en bilrude skal være så positiv som muligt. Derfor bruger vi bl.a. en specialudviklet 2-komponent rudelim, der gør, at vi kan reparere autoglas året rundt uanset vejr og temperatur. Det betyder derfor også, at du vil kunne køre i din bil samme dag, som du har fået udskiftet en autorude.

Har du en nyere bilmodel med ekstraudstyr i forruden, kan vi også håndtere kalibrering og initialisering efter rudeskiftet. Og som en del af en udskiftning af en bilrude, får du desuden en tæthedsgaranti i den tid, du ejer bilen. Det kalder vi for en ejertidsgaranti, hvilket er en stor fordel for dig. Du kan derfor være helt sikker på professionelt arbejde og garanti for høj kvalitet, når du vælger Dansk Bilglas.

Priser

Når du skal have repareret stenslag eller udskiftet en bilrude, har prisen en del at sige, hvilket er meget forståeligt. Heldigvis får du en god pris for reparation af stenslag hos Dansk Bilglas. Det gælder, uanset om vi reparerer autoglas på et af vores mange værksteder eller på en adresse i Helsingør efter dit ønske. Vores pris for en stenslagsreparation, der udføres af vores dygtige mobilmontører, er 650 kr. for det første stenslag og 150 kr. for efterfølgende stenslag.

Vores pris for en ny forrude, bagrude eller siderude afhænger af en række ting - eksempelvis din bil- og udstyrsmodel. Du kan dog være helt sikker på, at det udførte arbejde er i høj kvalitet. Du behøver desuden ikke være ved bilen, når vi kommer frem. Bilen skal blot være ulåst, eller der skal være mulighed for, at vi kan få adgang til din nøgle.

Er reparationen en del af en forsikringssag, vil gebyret typisk være dækket. Har du en forsikring for glasskader, kan vi også klare den direkte kontakte med forsikringsselskabet. Med Mobilservice fra Dansk Bilglas vil enhver stenslagsreparation eller skift af en bilrude derfor være nemt og problemfrit for dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere