Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Hedensted

Når du er blevet ramt af et stenslag, er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig hurtigt, sikkert og gnidningsfrit videre på vejen igen. Booker du vores mobilservice, kommer vi hjertens gerne forbi hvilken som helst adresse, du ønsker i Hedensted, og reparerer dit stenslag. Vi kan reparere stenslag på lokation alle årstider, uafhængigt af vejrforhold, og alt du skal gøre er enten at efterlade bilen ulåst, eller give os adgang til en nøgle. Vi tilbyder mobilservice alle hverdage kl. 8-16, og med vores hurtighærdende rudelim bestående af to komponenter, er din bil køreklar samme dag, som din autorude er repareret. Det er vores måde at gøre en frustrerende oplevelse lidt mere fordøjelig. Kontakt os i dag og få repareret dit stenslag, så dén hovedpine er ude af verden.

Udskiftning af bilruder

Er forruden helt ødelagt, eller mistænker du, at stenslaget er for stort til at kunne blive repareret? Det kan være svært at se, og i sidste ende er det en vurderingssag, men er det tættere end 5 cm indenfor forrudens kanter, har det slået revner eller er det større end en to-krone, er det vigtigt at få forruden udskiftet. Bilruder er en essentiel del af bilens strukturelle styrke, og i et trafikuheld kan en ødelagt ruden resultere i mere alvorlige konsekvenser, end hvis den var intakt. Når du bestiller vores mobilservice til Hedensted, står vi dog glædeligt for udskiftningen af din forrude. Vores autoriserede montører bruger den nyeste teknologi og de bedste værktøjer, og bare 30 minutter efter de er færdige, kan du igen komme på vejen. Vi har bilruder til stort set alle bilmærker og modeller, så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du står med en ødelagt rude.

Priser på reparation & udskiftning

Når vi kører ud til dig for enten at reparere et stenslag eller udskifte en bilrude i Hedensted, koster det et mindre gebyr på hhv. 250 kr. for stenslag, og 350 kr. for udskiftning af bilruder. Selve reparationen af stenslag koster bare 400 kr. for det første, og dernæst 150 kr. for hvert yderligere stenslag, du måtte have. Udskiftning af forruden starter ved 1.900 kr., og den specifikke pris afhænger af mærke og model på din bil. Husk i øvrigt at undersøge om din forsikring indeholder en glasforsikring. De fleste forsikringer dækker ofte helt eller delvist stenslag reparationer, og nogle gange også udskiftning af autoglas. Det kan du finde nærmere information omkring i din police.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere