Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Hadsten

Bor du i Hadsten, og er du så uheldig at være ramt af et stenslag på en eller flere bilruder? Så lad Dansk Bilglas hjælpe dig. Via vores mobilservice kan du helt selv vælge, hvilken adresse vi skal foretage reparationen på, og det er ligegyldigt for os, om det er på din arbejdsplads, hjemme hos dig eller mens du er på restaurant. Så længe du efterlader bilen ulåst, eller giver os adgang til en nøgle, kan vi nemlig klare reparationen uden, at du er til stede. Vores effektive 2 komponent rudelim kan bruges under alle vejrforhold, så hvad enten det er sommer eller vinter, kan du nemt få repareret dit stenslag. Samtidigt hærder rudelimen hurtigt, og du kan være på vejen igen selv samme dag, som vi har repareret dit stenslag. Vores fornemmeste opgave er, at du hurtigst muligt kan fortsætte dit liv, som intet var hændt, så du kan trygt lade Dansk Bilglas stå for reparationen af dine bilruder.

Udskiftning af bilruder

Hos Dansk Bilglas er vores kunders sikkerhed vores største prioritet. Er dit stenslag derfor for stort, lavet revner eller sidder for tæt på kanten, vil vi i stedet for en reparation tilbyde at udskifte forruden. En bils ruder er nemlig en vigtig del af bilens strukturelle styrke, hvilket er et område, man ikke kan tillade sig at slække på. Bestiller du vores mobilservice til Hadsten, ordner vi glædeligt en udskiftning af din forrude, såvel som reparation af den. Med de nyeste teknologier og de bedste værktøjer, får vores autoriserede montører dig på vejen igen allerede 30 min. efter, de er færdige med installationen. Har forruden nogen former for sensorer eller kameraer, bliver disse ligeledes kalibreret, så du står tilbage med en forrude, som ligner og fungerer som en spritny fra bilproducenten. Sidst men ikke mindst får du med vores ejertidsgaranti en garanti for, at forruden forbliver tæt, så længe bilen er på vejene.

Priser på reparation & udskiftning

De fleste tror, at en reparation af stenslag er en dyr fornøjelse. Heldigvis ligger landet sådan, at det koster bare 400 kr. for det første, og herefter 150 kr. for hvert ekstra stenslag. En udskiftning af forruden starter ved 1.900 kr., og prisen afhænger af, hvilket mærke af bil du kører i samt model. Hvis du har en ødelagt siderude eller bagrude, kan vi desværre ikke give en pris uden at vide, hvilken bil du kører i. Da der findes næsten lige så mange forskellige typer side- og bagruder, som der findes modeller af biler, svinger prisen nemlig meget. Kontakt os dog endeligt for at få en nærmere pris på netop din bilrude.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere