Chat med os
x

Hos Dansk Bilglas står vi klar til at hjælpe dig, så din bils stenslag ikke koster dig tid og ressourcer.

Via vores mobilservice tilbyder vi at komme til dig på en valgfri adresse i Haderslev og reparere din bil. Du behøver ikke selv at være til stede og skal blot efterlade bilen ulåst eller give os adgang til en nøgle.

Vi hjælper med reparation af autoglas i hele Haderslev og omegn

Vi kører ud til hele byen, når vi udfører reparation af stenslag i Haderslev, og vi kan komme alle hverdage i tidsrummet 8-16. Du bestemmer selv, om det er hjemme hos dig, hos dine forældre eller på arbejdspladsen. Vi giver dig en stor fleksibilitet.

I forbindelse med reparation af autoruder i Haderslev bruger vi altid en særlig 2-komponent rudelim, som trodser vejrforholdene og gør din bil køreklar allerede samme dag. På den måde sørger vi for at spilde mindst muligt af din tid.

Udskiftning af bilruder

Nogle stenslag kan være slemme og have udviklet sig så meget, at den bedste løsning er at udskifte autoruden. Ved skift af bilrude i Haderslev kører vi selvfølgelig også til din dør, og vi sørger for, at ruden får samme kvalitet som før.

Vi kan rykke hurtigt ud til dig, når uheldet er ude, og vi kommer til den adresse, der passer dig. På den måde hjælper vi hurtigt og effektivt dig med at komme videre.

Hos Dansk Bilglas er fagligheden i orden, når vi udfører skift af autoglas i Haderslev

Uanset om der er tale om en frontrude, siderude eller bagrude, kan vi med professionelle montører udføre et skift af bilrude i Haderslev på din adresse med høj kvalitet.

Det betyder også, at vi initialiserer det ekstraudstyr, den defekte rude har måtte indeholde, og at vi ikke går, før din bil er 100 procent klar.

Priser

Er din rude gået i stykker som følge af en ulykke eller en anden forsikringssag, kan vi kontakte dit forsikringsselskab. Oftest vil gebyrer til vores mobilservice blive dækket. Det er 250 kroner for reparation af stenslag og 350 kroner ved rudeskift

Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner for det første stenslag. Derefter koster det blot 150 kroner per stenslag. Skal du have udført et rudeskift, er vores pris for en ny forrude, bagrude eller siderude varierende. Det afhænger af ruden, bilens model og rudens kvalitet. Her er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere