Chat med os
x

Dansk Bilglas er specialister i reparation af stenslag og autoruder. Vi er derfor et godt og sikkert valg, hvis du har brug for hjælp i Gladsaxe.

Med vores Mobilservice har vi gjort det nemt og enkelt for dig at at få repareret stenslag eller skiftet en bilrude. Du slipper nemlig for at aflevere din bil på ét af vores mange værksteder. Når du booker én af vores mobilmontører, vil montøren reparere stenslag og autoruder dér, hvor du og din bil befinder sig. Dét er en smart løsning, der sparer dig for både tid og besvær.

Dansk Bilglas’ Mobilservice er let og enkel at booke til en opgave i Gladsaxe. Og du kan frit vælge adressen, hvor du ønsker, at reparationen skal finde sted. Det kan eksempelvis være på din private adresse, men naturligvis også på din arbejdsplads eller et andet sted, du befinder dig på en hverdag fra 8-16.

Hos Dansk Bilglas har vi erfarne montører, der uden problemer kan hjælpe dig med reparation af stenslag og autoglas. Opgaven er hurtig at få klaret, uanset hvor i Gladsaxe det skal ske.

Udskiftning af bilruder

Har du været uheldig og er blevet ramt af stenslag, er det heldigvis nemt at få udskiftet en bilrude hos Dansk Bilglas. Vi er først og fremmest et godt valg på grund af kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Men med vores Mobilservice er skift af en bilrude nu en opgave, der kan klares dér hvor du er.

Vi kan skifte bilruder året rundt, selv i dårligt vejr, takket være en specialudviklet 2-komponent rudelim. Vores mobilmontører bruger denne rudelim til opgaver ude hos vores kunder, da den kan bruges året rundt, uanset vejr og temperatur. Den er så effektiv, at du slipper for at vente i timevis og rent faktisk kan køre i din bil samme dag, du har fået udskiftet bilruden.

Skift af bilruder er en nem opgave for os. Har du en nyere bilmodel med ekstraudstyr i forruden, kan vores montør også stå for den efterfølgende kalibrering og initialisering. Og det er ikke engang nødvendigt, at du selv er ved bilen, når vi kommer frem. Den skal blot være ulåst, eller der skal være mulighed for, at vi kan få adgang til en nøgle - så bliver det ikke meget nemmere at få repareret stenslag og autoruder. Det er altså nemt, hurtigt og enkelt for dig at slippe af med stenslag i din bilrude.

Priser

Hos Dansk Bilglas får du en god pris på reparation af stenslag, hvad end den udføres på ét af vores værksteder, eller hvis den udføres af en mobilmontør på en adresse i Gladsaxe.

Er reparationen en del af en forsikringsmæssig sag, vil gebyret for reparationen typisk være dækket. Har du en forsikring, som dækker glasskader, kan vi klare al kontakt med dit forsikringsselskab.

Vores pris for reparation af stenslag fra vores Mobilservice er 650 kr. for første stenslag og 150 kr. for de efterfølgende. Prisen for en ny forrude, siderude eller bagrude afhænger derimod af flere faktorer, bl.a. din bil- og udstyrsmodel. Du kan dog være sikker på at få en god pris på skift af revnet autoglas samt et godt og holdbart resultat, da reparationen udføres af erfarne montører. Det er altså en enkel sag at få repareret din bilrude, så du hurtigt kan bruge din bil igen.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere