Chat med os
x

Lad os komme til dig og udføre en reparation af stenslag i Frederikshavn.

Hos Dansk Bilglas tilbyder vi reparation af autoruder i Frederikshavn, hvor vi kører direkte til din dør eller en adresse efter dit ønske.

På den måde sparer vi dig for en masse tid, og vi kan udføre reparation af stenslag i Frederikshavn med en særlig 2-komponent rudelim, så din bil er køreklar igen samme dag.

Hos os er reparation af autoglas i Frederikshavn hurtigt og fleksibelt

Vi ved, hvor irriterende et stenslag kan være. Derfor vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse ved at spare dig for tid til en rimelig pris. Det betyder ikke, at du skal være på adressen eller ved bilen, når vi udfører reparation af stenslag eller autoruder i Frederikshavn.

Du skal blot give os adgang til bilen. Dermed kan du lave noget andet, mens din bil bliver repareret og undgå at bruge tid på reparationen.

Udskiftning af bilruder

Hvis stenslaget har udviklet sig, kan det være, at ruden skal skiftes. Ved skift af autoglas i Frederikshavn kører vi rundt til hele byen og kommer gerne til dig. Har din oprindelig rude ekstraudstyr, får vi det initialiseret i den nye rude, så du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vores skift af bilrude i Frederikshavn og nærområdet bliver foretaget af professionelle montører, så din bil er i helt trygge hænder. Det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse, selvom uheldet har ramt.

Priser

650 kroner. Det er vores pris for reparation af stenslag. Det koster kun 150 kroner yderligere per stenslag, og vores mobilservice fås i tilfælde af reparation af stenslag i Frederikshavn for 250 kroner.

Vores pris for ny forrude, siderude eller bagrude er mere varierende, da den vil afhænge af bilens stand, mærke og rudens kvalitet. Her kan du bruge vores kontaktformular og kontakte os og få en specifik pris og et uforpligtende tilbud. Skal vi komme til dig og skifte din rude, koster det 350 kroner.

Lad os høre fra dig, hvis vi skal reparere din bil!

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere