Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Fredensborg

Er du så uheldig at have fået et stenslag i forruden? Så kommer vi hellere end gerne til Fredensborg, og udfører reparationen på stedet - og du behøver ikke engang være til stede. Har vi adgang til bilen, kan vi klare det, uden du behøver at bruge din tid på reparationen. Samtidigt kan du helt selv vælge, hvilken adresse vi skal besøge dig på, og om det er hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller mens du er til tandlæge, betyder intet for os. Det vigtigste for os er at hjælpe dig videre på vejen med professionel og hurtig service. Vores 2-komponent rudelim hærder hurtigt, så du kan køre videre selv samme dag, som ruden er repareret.

Udskiftning af bilruder

Er stenslaget større end en to krone, sidder det mindre end 5 centimeter fra rudens kant eller er det begyndt at revne? Så kan det desværre ikke repareres, men hele bilruden skal i stedet skiftes. Vores mobilservice dækker dog ikke kun reparation af stenslag, men også udskiftning af autoglas, så står du med en ødelagt rude i Fredensborg, kan vi stadig hjælpe. Ligesom ved en reparation er vi hurtige og effektive, så du ikke behøver at vente mere end højst nødvendigt, før du kan komme på vejen igen. Har din eksisterende bilrude nogen former for ekstraudstyr, bliver dette ligeledes monteret samtidigt, så når dagen er omme, vil du ikke kunne se eller mærke, at du har været udsat for et stenslag.

Priser på reparation & udskiftning

Skal vi køre ud til dig og reparere dit stenslag eller udskifte din bilrude, koster mobilservicen hhv. 250 kr. for stenslag og 350 kr. for skift af autoglas. Selve reparationen af stenslag koster bare 400 kr. for det første, og 150 kr. pr. styk for hvert ekstra, der skal repareres. Prisen for udskiftning af autoruder varierer dog mere afhængigt af bilmærke og model. Som udgangspunkt starter priserne for en ny forrude på 1.900 kr., og denne pris inkluderer kalibrering mm. Book tid i dag, og vi vil kontakte dig med en pris på reparation af stenslag eller udskiftning af autorude i Fredensborg.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere