Spar dyrebar tid og vælg Dansk Bilglas, når en af dine bilruder har fået et stenslag. Hos Dansk Bilglas udfører vi reparation af stenslag i Faxe og omegn.

Det betyder, at vi kommer ud til din adresse i Faxe og udfører reparationen. Så hvis du ikke ønsker at bruge din tid på at komme til os, så udfører vi reparation af autoruder i Faxe, hvor vi i tidsrummet 8-16 på alle hverdage har mulighed for at komme til dig.

Fortsæt din dag næsten som intet var hændt, mens vi udfører reparation af stenslag

Slip for at spilde din tid - arbejd trygt videre, drik din morgenkaffe eller handl ind, mens vi udfører reparationen. Du behøver nemlig ikke at være ved bilen, men skal blot efterlade den ulåst eller give os adgang til en nøgle, så vi selv kan låse den op.

Når vi udfører reparation af autoruder i Faxe, foregår det altid under professionelle forhold, hvor reparationen udføres af professionelle montører. Vi bruger en 2-komponent rudelim, som hærder hurtigt uanset vejrforhold. Det betyder, at du kan være ude at køre samme dag, som reparationen er foretaget.

Udskiftning af bilruder

Hvis din bilrude ikke står til at redde, er den bedste løsning at skifte den. Vores mobilservice gælder også ved skift af bilrude i Faxe, og derfor kan du, som bosiddende i Faxe, få os ud på en ønsket adresse for at foretage skiftet.

Har du brug for skift af bilrude? Vi kommer gerne til dig

Ved skift af autoglas på en adresse i Faxe sørger vi selvfølgelig for, at ruden bliver af samme kvalitet som før. Det indebærer, at vi kalibrerer ekstraudstyr, hvis der var det i den originale rude. Hos os kan du forvente et resultat i høj kvalitet, og vi lover som sagt, at du kan komme ud at køre samme dag, som reparationen er foretaget - uagtet vind og vejr.

Priser

Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner for det første stenslag. Dernæst koster det 150 kroner per stenslag, mens det koster 250 kroner at bruge vores mobilservice og få os ud på en ønsket adresse. Derfor skal du blot lave noget, der er mere end 250 kroner værd for at vores servicetilbud giver mening for dig.

Vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude er forskellig. Det afhænger af bilens mærke og rudens kvalitet.

Her er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os og informere os om bilmærke og rudetype, så vi kan komme med en mere specifik pris. Ønsker du at gøre brug af vores mobilservice, koster det 350 kroner i tilfælde af rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere