Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Farum

Bor du i Farum, og har du brug for at få en af dine bilruder repareret - og er tiden knap? Så kan vi hos Dansk Bilglas hjælpe. Vi tilbyder nemlig en mobilservice, hvor vi reparerer og udskifter autoglas på en hvilken som helst adresse, du ønsker. Om det er på din arbejdsplads, hjemme eller til fødselsdag er ikke vigtigt for os. Vores topprioritet er at yde en hurtig og professionel service, så du hurtigt kan komme på farten igen. Derfor bruger vi også en særlig 2 komponent, hurtighærdende rudelim, som tillader dig at køre bilen samme dag, som vi har udført reparationen. På den måde sparer du både tid og frustrationer, og kan fortsætte dagen, som var intet sket.

Udskiftning af autoglas

Skal dit autoglas udskiftes? Det afhænger bla. af hvor stort stenslaget er, hvor tæt det er på rudens kanter og om det er begyndt at revne. Kan du nikke genkendende til en eller flere af de punkter, skal din bilrude højst sandsynligt udskiftes. Heldigvis kan det også klares af vores dygtige og professionelle montører, som sikrer, at din nye bilrude bliver af samme høje kvalitet som den forrige. Ligesom med vores reparation af stenslag er du køreklar igen samme dag, takket være vores 2 komponent rudelim. Sidst men ikke mindst initialisere vi alt ekstraudstyr, der end måtte være på din eksisterende rude, på din nye autorude. Står du og skal have udskiftet din bilrude i Farum, bliver det altså ikke nemmere end med vores mobilservice.

Priser på reparation & udskiftning

Prisen for reparation af stenslag ligger på 400 kroner for det første, og derefter bare 150 kroner for hvert ekstra stenslag, du måtte have. Gør du brug af vores mobilservice, koster det yderligere 250 kroner. Prisen på udskiftning af en forrude starter på 1.900 kroner, men afhænger meget af både bilmærke og model, og ved side- og bagruder kan vi først give en pris, når vi ved præcist hvilket mærke og model, det handler om. Gør du brug af vores mobilservice ifbm. udskiftning af autoglas, ligger tillægget på 350 kroner. Det er dog nemt at indhente en pris, og alt du skal gøre er at trykke på "book tid", hvorefter vi vil kontakte dig med en nærmere pris på din nye bilrude.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere