Chat med os
x

Der er ikke mange positive ting at sige om et stenslag på forruden. Det er irriterende, det hæmmer udsynet, det ser grimt ud, det koster penge at få repareret, og så det koster tid.

Det er vi enige i hos Dansk Bilglas, men uheldet kan ramme alle bilejere. Vi vil gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når uheldet er ude.

Slip for at spilde din tid ved reparation af dit autoglas i Dragør

Vi tilbyder at komme til dig for at udføre en reparation af stenslag i Dragør. På den måde sparer du tid og kan fortsætte din dag, som om intet var hændt. Vi kommer gerne ud til din hjemmeadresse, arbejdsplads eller et helt tredje sted for at udføre en reparation af autoglas i Dragør.

Via vores mobilservice kan vi komme til dig i tidsrummet 8-16 på alle hverdage, og hvis du har brug for en reparation af bilens autoruder i Dragør, er vi aldrig langt væk.

Udskiftning af bilruder

Det er ikke kun i forbindelse med stenslag, at du kan benytte dig af vores mobilservice. Har du brug for et skift af autoglas i Dragør, kommer vi også gerne og giver din bil en kærlig hånd og skifter din bilrude.

Du behøver ikke selv at være til stede under skiftet, men skal blot lade din bil være ulåst eller efterlade en nøgle, så vi kan tilgå bilen.

I nogle tilfælde kan det ikke betale sig at reparere ruden grundet skadernes omfang. Her vil vi i stedet foreslå et rudeskift. Har du brug for et skift af bilrude i Dragør, kan du med fordel kigge nærmere på vores mobilservice, hvor vi sparer dig for tid og kræfter og kommer lige til døren for at foretage reparationen.

Priser

Vores pris er til at betale sig fra, og vi ved, at udgiften kommer uforudset og til stor irritation. Derfor starter vores pris for reparation af stenslag på 650 kroner. For yderligere reparation af stenslag koster det 150 kroner per stenslag, mens prisen på en ny rude varierer alt efter bilmodel og rudens ekstraudstyr. Er der ekstraudstyr i den originale rude, sørger vi selvfølgelig for at få kalibreret det, så den nye rude er af samme kvalitet som den gamle.

Vores mobilservice koster 250 kroner, hvis der er tale om stenslag og 350 kroner hvis vi skal komme og skifte din rude.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere