Chat med os
x

Hvis du har brug for reparation af stenslag i Brønderslev, men ikke har tid til at komme forbi os, så frygt ej. Vi kommer gerne til dig, og du behøver ikke engang at være ved din bil, mens vi udfører reparationen.

 Via vores mobilservice tilbyder vi at komme hjem til dig eller en adresse efter dit ønske for at udføre en reparation af autoglas i Brønderslev eller nærområdet. Det kunne være på din arbejdsplads, mens du er på arbejde, eller mens du er til familiefødselsdag. Det er irrelevant for os, for det eneste vi ønsker er at yde en service med høj professionel standard.

Aflever din bil og få den tilbage samme dag.

Vi ved godt, at din tid er værdifuld. Derfor bruger vi også en 2-komponent rudelim, der tørrer hurtigt, så du uden problemer kan køre i bilen samme dag, som reparationen er udført.

Udskiftning af bilruder

Hvis ruden ikke kan repareres, er der også inkluderet skift af autoglas i Brønderslev i vores mobilservice-tilbud. Det betyder, at vi kan udskifte frontruden, hvis den ikke står til at redde. Så har du brug for autoriseret og professionel hjælp til skift af bilrude i Brønderslev, så er Dansk Bilglas det rigtige valg for dig.

Slip for spildtid, når vi udfører skift af autorude i Brønderslev

Vores eneste ønske er, at du efterlader bilen ulåst, eller giver os adgang til en nøgle, så vi kan udføre reparationen. Det betyder også, at du ikke selv behøver at være til stede, mens vi reparerer din bil, for så ville vores service ikke give mening. Hensigten er, at dit liv skal kunne fortsætte uændret og uden tidsspild, fordi en sten uheldigvis har ramt din bilrude.

Vores mobilservice gælder både til reparation af stenslag og skift af autoruder i Brønderslev.

Priser

Det skal ikke koste det hvide ud af øjnene at få udskiftet eller repareret en bilrude. Derfor er vores pris på reparation af stenslag 650 kroner for det første stenslag og dernæst yderligere 150 kroner per stenslag.

Hvis ruden skal skiftes, er vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude varierende. Den afhænger af bilens mærke og rudens ekstraudstyr. Her er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at få mere specifik pris.

Vores mobilservice, hvor vi kører ud til dig, koster 250 kroner for reparation af stenslag, mens det koster 350 kroner, hvis ruden skal skiftes.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere